Obavijesti

Sport

Komentari 82

Problem: Nešto ne valja ako su ti najbolji igrači dva klinca

Problem: Nešto ne valja ako su ti najbolji igrači dva klinca
6

ĆORIĆ I BREKALO Dinamovi tinejdžeri Ante Ćorić i Josip Brekalo bili su praktički jedine Dinamove svjetle točke u Splitu. U tim godinama to baš i ne bi morali biti

VIDEO

Nema Pjace, Soudanija i Fernandesa, ova dva klinca su ekstra talenti, ali Zorana Mamića može zabrinuti činjenica da su Ante Ćorić i Josip Brekalo jedini pokazali nešto u Splitu. Gdje su nestali stariji, iskusniji?

- Hajduk je bio puno kvalitetniji, brži, agresivniji, s puno više želje od nas - primjetio je Zoran Mamić nakon trećeg poraza u HNL-u ove sezone.

5
| Foto: Privatni album/Ivo Cagalj/PIXSELL

Nije govorio o igračima pojedinačno, ali poslao je poruku Machadu izvadivši ga iz igre već na poluvremenu. Nije bilo ni Domagoja Antolića, Taravel je bio nesiguran, Stojanović vrlo nekonkretan...

Nismo podcijenili Hajduk

- Nismo uspjeli odgovoriti na njihovu agresiju jer, izuzevši Roga, ni nemamo taj profil igrača agresivca i Hajduk je to dobro iskoristio - rekao je trener Dinama, koji se neće složiti s procjenama da je njegova momčad u utakmicu ušla nešto opuštenije, možda i zanesena prelakom pobjedom samo četiri dana ranije.

- Ne, u pripremi utakmice nismo podcijenili Hajduk, nikad ne podcjenjujemo protivnike pa tako nismo ni Hajduk. Bili smo svjesni da će biti bolji, ono u Kupu nije pravo lice Hajduka, a mi smo bili u problemima s ofenzivnim igračima - objašnjavao je Mamić.

Dinamo je porazom u Splitu došao puno manje komfornu situaciju nego što ju je imao do jučer. Pet bodova prednosti ispred Rijeke pretvorilo se u dva boda. Ispada da je Hajduk pobjedom praktički spasio prvenstvo. Utrka za naslov prvaka do samog bi kraja mogla ostati otvorena. Pogotovo kad se zna da “modri” još moraju na Rujevicu, na kojoj su jesenas izgubila 2-1. Djeluje opasno.

Za kraj stiže Lokomotiva

- Je li nam titula ugrožena? A što to znači? Mi smo prvi, imamo dva boda prednosti koja ćemo nastojati zadržati u ovih osam utakmica do kraja. Iako smo već jednu utakmicu u Rijeci izgubili, našom glupošću, mi vjerujemo u sebe. Na koncu ćemo podvući crtu i vidjeti tko je bio bolji - kazao je mlađi brat Mamić.

Marka Pjace u toj utrci uglavnom neće biti, neće sigurno igrati ni 20. travnja na Rujevici, tko zna kad će se vratiti Fernandes, a Soudani se tek ozlijedio. Ostali? Osim Ćorića i Brekala, u Splitu su pokazali da se baš i ne snalaze kad treba preuzeti odgovornost. Ali dobro, zašto ne bi dva 18-godišnjaka povela Dinamo prema novoj tituli.

I, usput rečeno, ima jedan detalj koji će im potencijalno olakšati posao. Naime, u zadnjem kolu, bude li neizvjesno sve do tad, Dinamo igra s - Lokomotivom.

Evo rasporeda Dinama i Rijeke do kraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 82

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!
ZATO JE BIO ISCRPLJEN!

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!

Filip je iz Houstona otišao u Zagreb vidjeti novorođenu kćer, ali je putem pokupio virozu pa pet dana nije mogao trenirati i uzimao je antibiotik. Zato je u meču djelovao iscrpljeno
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.