Obavijesti

Sport

Komentari 38

Problemi za Acu: Popović i Tomić su izborniku rekli ‘ne’

Problemi za Acu: Popović i Tomić su izborniku rekli ‘ne’
1

ZAHVALILI SU SE Iako još nema službene potvrde, Ante Tomić odbio je poziv Ace Petrovića, a ni Marko Popović neće igrati kvalifikacije za Olimpijske igre

VIDEO

Neću uopće komentirati te glasine. Sljedeći tjedan imamo konferenciju za medije, tad ćemo sve jasno reći, rekao je Aco Petrović.

Hrvatski izbornik tako je reagirao na vijest koja se proširila po košarkaškoj Europi.

- Ante Tomić neće igrati za reprezentaciju Hrvatske ovog ljeta - objavili su španjolski i talijanski portali, a informacije iz druge ruke kažu da je i drugi košarkaš s kojim je Petrović imao pregovore također rekao ne.

Riječ je o Marku Popoviću, koji će za dva mjeseca proslaviti 34. rođendan. Pop je u španjolskoj Fuenlabradi, no ozljede ga muče u završnici sezone, pa je pitanje je li uopće spreman za brzopotezne pripreme i kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, koji se od 4. do 10. srpnja igra u Torinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sigurno će biti tri-četiri promjene u odnosu na prošlogodišnji sastav - najavio je Aco kad je službeno preuzeo reprezentaciju.

Odbijenica Tomića prva je promjena, druga će gotovo sigurno biti zahvala Tomićevu centarskom partneru Luki Žoriću. U kuloarima se više ne spominju imena Marka Tomasa i Damjana Rudeža, pogotovo jer je član Minnesota Timberwolvesa dobivao samo mrvice u NBA ligi i praktički izgubio cijelu sezonu.

Na Tomićevo mjesto trebao je uskočiti Justin Hamilton, no ako je već Popović odbio Acin poziv, onda naturalizirano mjesto opet mora ići na bekovske pozicije, na jednog od dvojice već poznatih “Afrohrvata” - Dontayea Drapera ili Olivera Lafayettea. Zvuči komplicirano? Pa naravno. S hrvatskom košarkaškom reprezentacijom to je već postala svakodnevica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi