Obavijesti

Sport

Komentari 78

Propao mu transfer karijere: 'Ništa od Ćorluke u Bayernu'

Propao mu transfer karijere: 'Ništa od Ćorluke u Bayernu'
4

Kako je za Večernji list rekao Vedranov zastupnik Boško Županović, Bavarci, unatoč Ancelottijevoj želji da angažira Ćorluku, u ovom trenutku nemaju potrebu za još jednim stoperom

VIDEO

Nakon tjedana nagađanja i najavljivanja kako bi Vedran Ćorluka (30) u ljetnom prijelaznom roku trebao riješiti transfer karijere u veliki Bayern München, Večernji list saznaje kako od posla ipak neće biti ništa.

- Da, od Vedranova prelaska u Bayern neće biti ništa iako je to zaista bila ozbiljna opcija. Mi smo strpljivo čekali Bayernovu odluku, a sada se okrećemo novim opcijama - rekao je za Večernji list Čarlijev zastupnik Boško Županović.

Otkriva Županović i da je novi Bayernov trener Carlo Ancelotti inzistirao na dovođenju hrvatskog stopera, no u bavarskom divu su procijenili da im ne treba još jedan stoper u svlačionici s obzirom da već imaju Hummelsa, Boatenga, Martineza, Badstubera te Mehdija Benatiju.

Ovaj posljednji trebao je otići u ovom prijelaznom roku i tako osloboditi mjesto za Ćorluku, no odbio je transfer u Kinu, a kako nitko od europskih klubova nije poslao adekvatnu ponudu, u Bayernu su procijenili da nemaju više vremena čekati i odustali su od posla.

No odustajanje Bayerna nikako ne znači da će Ćorluka ostati u Lokomotivu. Čvrsto je odlučio da želi napustiti Rusiju pa je stoga i odbio ponudu Spartaka, a Županović otkriva da niti Fiorentina, koja se spominjala posljednjih dana, ne dolazi u obzir.

Cijeli razgovor sa zastupnikom Vedrana Ćorluke Boškom Županovićem pročitajte na vecernji.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići