Obavijesti

Sport

Komentari 0

Protiv Čilea odmara Duvnjak, a priliku dobivaju Jotić i Mihić

Protiv Čilea odmara Duvnjak, a priliku dobivaju Jotić i Mihić
1

Lovro Jotić, Josip Božić-Pavletić i Lovro Mihić danas će se naigrati. Prvi će, takav je barem plan, protiv Čilea odmarati Duvnjaka, drugi Horvata, treći Štrleka. To je njihovo prvo zaduženje

VIDEO

Čile je opasan, s njim se nije za šaliti, treba misliti i na naš ugled... Tako su nekako zvučale najave večerašnjeg ogleda s ponajboljom južnoameričkom momčadi iz hrvatskog tabora, ali uz jednu, vrlo jasnu poruku: "Bez obzira na rezultat, Domagoj Duvnjak danas neće igrati!" 

A to bi trebalo značiti da je puno važnije odmoriti glavne zvijezde, igrače koji su dosad podnijeli najveći teret, a šansu dati skupini koju pjesnički zovemo "neki novi klinci".

Oni su, naravno, Lovro Jotić, Josip Božić-Pavletić i Lovro Mihić. Prvi će, takav je barem plan, protiv Čilea odmarati Duvnjaka, drugi Horvata, treći Štrleka. To je njihovo prvo zaduženje. Drugo je pokazati da se na njih može računati i u "pravim" utakmicama, jer i sami igrači svjesni su da pravi turnir počinje u petak, sudarom s moćnom Njemačkom. 

Mučili su se Nijemci s Bjelorusijom, nije sve išlo tako glatko u utakmici odigranoj u popodnevnom terminu, ali naravno da su na kraju ipak dobili (31-25) i sa stopostotnim učinkom dočekuju Hrvatsku.

- Osjećam se jako dobro među ovim dečkima, gotovo nestvarno dobro - rekao nam je Lovro Jotić u kratkom razgovoru na dan utakmice s Čileom.

- Nevjerojatno je kakva je godina iza mene, prvo u klubu, a sad i u reprezentaciji. Gdje sam bio prošle godine u ovo vrijeme? U Dubravi, pripremamo sam se za proljetni dio sezone u hrvatskoj ligi, to mi je bilo najvažnije na svijetu. A sad sam na Svjetskom prvenstvu, dijelim svlačionicu sa svim ovim igračima... Nevjerojatno – oduševljen je Jotić.

U dresu PPD Zagreba, u koji je došao ovog ljeta, već je nekoliko puta oduševio navijače, a očito i izbornika. U reprezentaciji još nije dobio pravu priliku, nekoliko minuta protiv Saudijske Arabije i posljednje dvije protiv Bjelorusije.

Večeras će dobiti puno više od toga, ne sumnjamo da će znati iskoristiti šansu. Uostalom, svi ga u reprezentaciji hvale, kunu se da je igrač velikih mogućnosti... 

Uz 23-godišnjeg Cindrića, tu je i godinu mlađi Jotić, a ne zaboravimo ni njegova vršnjaka Domagoja Pavlovića, koji je zbog ozljede ostao doma. Strašnu perspektivu imamo na poziciji koju je nekad držao Ivano Balić, a danas Domagoj Duvnjak. Uz pomoć "nekih novih klinaca".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...