Obavijesti

Sport

Komentari 28

Guru ostao, Becker je otišao: Đoković je ostao bez trenera!

Guru ostao, Becker je otišao: Đoković je ostao bez trenera!
3

GURU JE KRIV? Becker je napustio Đokovićev tim nakon tri godine. Nijemac se navodno nije slagao s novim članom tima, Španjolcem Imazom, kojem je od teniskih tehnika važnije širenje ljubavi

VIDEO

Andy Murray uzeo mu je prvo mjesto, a sad je ostao i bez trenera. Boris Becker više nije u timu Novaka Đokovića. Srbin je angažirao Beckera 2013. godine i s njim u timu osvojio je šest Grand Slam trofeja i 25 titula, no došao je kraj.

- Nakon tri vrlo uspješne godine Boris Becker i ja smo zajednički odlučili da završimo suradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti i ja mu se zahvaljujem na suradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti.  S druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmjereni na održavanje visoke razine igre, napravit ću dobar raspored i postaviti nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke - objavio je drugi tenisač svijeta.

REUTERS/PIXSELL

Guru je bio problem?

Da bi moglo doći do razlaza Becker je dao naslutiti svojim izjavama proteklih tjedana.

- Uživao sam s Novakom u protekle tri godine. Bilo je nevjerojatno. Ne žalim ni za čime. Bila je to nevjerojatna avantura. Ne mogu vam reći više od toga - rekao je Becker kad su ga pitali hoće li produljiti suradnju i ostati Đokovićev trener.

Nedugo nakon toga stigla je vijest njemačkog Bilda koji je prvi objavio da su raskinuli suradnju. Jedan od razloga razlaza mogao bi biti španjolski guru Pepe Imaz, bivši tenisač kojem je primarna okupacija propagiranje ljubavi.

Imaz kao tenisač nikad nije imao značajniji rezultat, vodi teniski centar u Španjolskoj, a prozvali su ga guruom jer u njegovoj akademiji pomažu igračima da povrate osjećaj ljubavi za tenis i što je još važnije, za sebe.

Navodno se Becker nije slagao s novim članom Đokovićevog tima i to bi mogao biti jedan od razloga što više nije trener drugog igrača svijeta.

- Znam sve, ali ne mogu vam reći. Volim svog igrača i zaštitit ću ga tako da nikad neću ništa reći o tome. Pozivam se na svoj "peti amandman" - rekao je Becker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening