Obavijesti

Sport

Komentari 145

Pušnik: Rijeka je najbolja ekipa u ligi; Kek: Presudio je naš inat

Pušnik: Rijeka je najbolja ekipa u ligi; Kek: Presudio je naš inat
1

Nesreća, što da kažem, nismo bili na nivou. Takvi golovi protiv Rijeke ne smiju se primati. Idemo dalje, momci su se trudili, uvjeti su bili teški, kazao je trener Hajduka

VIDEO

Kao prvo, čestitke Rijeci, bila je bolja za gol. U prvom poluvremenu reagirali smo iznimno loše i stajali daleko od igrača. U drugom smo se digli i poveli lijepim golom Futacsa pa primili dva neobjašnjiva gola, oba puta poslije prekida, rekao je Marijan Pušnik.

Trener Hajduka prošao je put od ekstaze do tuge u Jadranskom derbiju na Rujevici. Splićani su vodili od 59. minute golom Márka Futácsa, ali domaćini su preokrenuli u sljedećih 16. Oba puta strijelac je bio bivši član "bilih" Josip Elez.

- Nesreća, što da kažem, nismo bili na nivou. Takvi golovi protiv Rijeke ne smiju se primati. Idemo dalje, momci su se trudili, uvjeti su bili teški, ali neozbiljnost u obrani stajala nas je bodova - dodao je trener Hajduka u razgovoru za Arena Sport.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Da na golu gostiju nije stajao Lovre Kalinić, utakmica bi vjerojatno već u prvom poluvremenu otišla na stranu Riječana. Jedinica "bilih" bila je na streljani.

- Lovre je golman reprezentativnog formata, ali nismo smjeli ostaviti igrače Rijeke same kod ubačaja i to je naša greška - kazao je Pušnik i okrenuo se sljedećem ispitu nakon reprezentativne stanke; na Poljud 19. studenog stiže Lokomotiva:

- Prvo treba analizirati ovu utakmicu, skupiti glave i normalno da nam je zadatak pobijediti.

Hajduku je subotnji poraz na kišnoj Rujevici bila 17. utakmica u nizu bez pobjede u Jadranskom derbiju. Posljednji put slavili su davnog 21. ožujka 2012. No vidi napredak od posljednjeg derbija na Poljudu 21. kolovoza, u kojem su Riječani slavili 4-2.

- Rijeka je najbolja momčad u ligi, ali i mi smo bolji nego tada. Danas sam razočaran odnosom nekih igrača kod prekida. To se na ovakvom nivou ne bi smjelo događati.

Kek: Bili smo puno zreliji

- Ono što sam i najavio, to smo i napravili. I po igri, i po prilikama, potpuno smo zasluženo slavili. Bilo je grozno vrijeme, ali teren je izdržao. Previše smo šansi promašili, dobili gol, ali ta "grinta", taj inat presudio je danas. Dobra atmosfera i pozitivna stvar za nastavak prvenstva - rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Domaćini su se našli u novoj situaciji, prvi su put gubili na Rujevici.

- Iz jedne izgubljene lopte smo dobili gol. To je nogomet, ali moji momci su željni, oni hoć i žele gol... Odigrali smo veliku utakmicu, i to protiv kvalitetnog Hajduka koji je u pozitivnoj seriji došao na Rujevicu. Bili smo puno zreliji nego na nekim ranijim utakmicama - dodao je Kek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući