Obavijesti

Sport

Komentari 27

Pušnik: Volio bih biti u Hajduku koliko je Matjaž Kek u Rijeci...

Pušnik: Volio bih biti u Hajduku koliko je Matjaž Kek u Rijeci...
1

Ne mogu ja njega iznenaditi, mogu moji igrači mene iznenaditi, a i njega. Isto tako i njegovi, najavio je derbi s Rijekom u subotu (15 sati) trener Hajduka Marijan Pušnik

VIDEO

Hajduk u subotu od 15 sati gostuje na Rujevici kod Rijeke, a trener bijelih Marijan Pušnik otkrio je na koga ne može računati.

- Na put ne idu Vlašić i Ismajli, a kartone imaju, kao što već znate, Nižić i Juranović. Za desni bok imamo dva rješenja, danas smo imali trening, odlučit ću tijekom dana tko će igrati.

Ristovski je u posljednjih nekoliko utakmica zadavao najviše problema bijelima.

- Ristovski nije jedina opasnost Rijeke. On najviše probija po boku, ali moramo paziti i na drugu stranu, pa ubačaje Andrijaševića prema naprijed. Razmišljamo o cijeloj ekipi, a ne samo o pojedincu.

Može li Pušnik iznenaditi Matjaža Keka?

- Znam da trebate za široki puk nešto značajno, nekakav udarni naslov... Ne mogu ja njega iznenaditi, mogu moji igrači mene iznenaditi, a i njega. Isto tako i njegovi. Mi treneri smo svoje uradili, ponekad napravimo kombinaciju, taktičku zamku, ali na kraju je ipak sve na igračima.

O njihovom odnosu trener Hajduka ističe... 

- Mi se čujemo ponekad, ali nikad pred derbi. Čestitao mi je rođendan prije nekoliko dana, ali profesionalci smo i ne uznemiravamo jedan drugoga pred derbi. Kek je uspješan, on je hrvatski rekorder po broju dana na klupi jednog kluba u kontinuitetu i svaka mu čast na tome. Meni je uspjelo to u Celju, volio bih da tako bude i u Hajduku. Mislim da ovih prvih 4-5 mjeseci radimo solidno, jučerašnji trening je bio pravi, momčad mi ide prema gore. Matjaž je za boravka u Rijeci mijenjao 53-54 igrača, puno je toga doveo, počistio i nadogradio. Volio bih s klubom 3-4 godine sustavno raditi, a ako ne ja, onda da se to omogući nekome drugome. Stalne promjene neće ništa dobro donijeti Hajduku. Eto, daj Bože da to budem ja.

Na Poljudu je ovog ljeta završilo 4-2 za Rijeku.

- Mi smo zasluženo tada izgubili utakmicu. Hajduk je sada puno ozbiljnija momčad, što ništa ne znači. Ako ćemo pobijediti u Rijeci, morat ćemo odigrati najbolje do sada.

Bod je dovoljan?

- Stara je to priča: ako kažem da ću biti zadovoljan, onda će uslijediti komentari kako 'nisam ambiciozan' ili 'plašim se Rijeke', a ako kažem da ćemo uzeti tri boda, onda slijedi komentar 'šta ti puno pričaš, a ne ostvaruješ'. Ponovit ću jednom za svagda: Hajduk ide u svaku utakmicu na pobjedu. Bilo bi bahato kazati da smo mi favoriti u Rijeci, ali to ne znači da se mi kao sportaši nemamo pravo nadati. Stoga, idemo tamo na pobjedu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja