Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Hrvatska je za Ivana svetinja! Odazivat će se dok bude zdrav'

'Hrvatska je za Ivana svetinja! Odazivat će se dok bude zdrav'
5

Ivan je u najboljim godinama, nije imao ozbiljnijih ozljeda i sigurno neće tako brzo u igračku mirovinu. A to što je Euro odgođen za godinu dana kod njega baš ništa ne mijenja, prenio nam je njegov kum Marko Bralić

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Raketa se izvijao s Raquel: E, ovako se najbolje provode dani

Kombinaciji manjka sportskih događaja i viška prostora neki mediji pokušavaju doskočiti senzacijama bez podloge, a jedna takva lansirana je jučer u Španjolskoj, prema kojoj se Ivan Rakitić na ljeto vraća u Sevillu te kako je upitna njegova budućnost u hrvatskoj reprezentaciji.

Pokretanje videa...

Rakitić, Dan očeva 00:54

Ivan Rakitić se po tom pitanju još uvijek nije oglasio, jedina njegova objava na društvenim mrežama bila je kratak video u kome vrijeme u izolaciji krati vježbama sa suprugom Raquel, a u kome je poručio:

- Ovako se najbolje provode dani. Jedan trening s Raquel. Pozdrav svima, zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite u kući.

Što se događa s popularnim Raketom, provjerili smo kod njegovog prijatelja i kuma Marka Bralića – Keta, čije su se informacije uvijek pokazale najpreciznijima.

- Iskreno, već sam umoran od svih priča koje se vrte u medijima oko Ivana. Svaki prijelazni rok ili neka izvanredna situacija proizvede bezbroj priča od kojih većina nije istinita, i onda svi mene zovu. Moja veza s Ivanom je privatne prirode, mi smo prijatelji i kumovi, i ja nemam baš nikakvog utjecaja na njegove odluke koje se tiču nogometne karijere, niti mi na pamet pada miješati se u te odluke -kazao je Bralić i dodao:

- Ono što vam mogu sa sigurnošću kazati i potvrditi je da će se Ivan dok god bude zdrav i spreman odazivati pozivima izbornika hrvatske reprezentacije, kao što je uostalom i bilo svih ovih godina. Hrvatska reprezentacija za njega je svetinja, i tu nikad nije bilo ništa sporno. Ivan želi igrati za reprezentaciju, a hoće li ga izbornik pozvati, u kakvoj će biti formi, gdje će igrati... to je posve drugo pitanje. Ivan je u najboljim godinama, nikad nije imao ozbiljnijih ozljeda i sigurno neće tako brzo u igračku mirovinu. A to što je Euro odgođen za godinu dana, kod njega baš ništa ne mijenja - prenio nam je Bralić, koji, posve logično nije želio ništa komentirati o eventualnom preseljenju Rakitića u neki novi klub na ljeto.

Priča o transferu Ivana Rakitića bilo je i previše u zadnjih godinu dana, od kad je pao u drugi plan kod tadašnjeg trenera Barcelone Ernesta Valverdea. Prošloga ljeta pojavile su se špekulacije o njegovom prelasku, najprije u PSG, potom u Juventus, a priču je dodatno podgrijalo i Ivanovo neodazivanje Daliću na okupljanje reprezentacije uoči utakmica protiv Walesa i Tunisa u lipnju, odnosno Slovačke i Azerbajdžana u rujnu prošle godine.

Slično se ponovilo i ove zime, kada su ga neki selili u Atletico Madrid, sada i u Sevillu... Priča je bilo i bit će ih sve dok se situacija ne riješi na način da Rakitić produži ugovor s Barcelonom ili pronađe neki novi klub. No ono što je po svemu izvjesno i što je za nas na koncu ipak najvažnije, je da će Raketa i dalje biti na raspolaganju izborniku Hrvatske reprezentacije. Nadamo se u svom najboljem izdanju,  u kakvom je igrao u Rusiji, gdje je bio jedan od najboljih i najzaslužnijih za srebrenu medalju.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Raketa se izvijao s Raquel: E, ovako se najbolje provode dani

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao