Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ranieri neće gledati utakmicu koja mu može donijeti naslov

Ranieri neće gledati utakmicu koja mu može donijeti naslov
1

Remi je pošten rezultat. U prvih petnaest minuta bili smo malo uplašeni, ali zabili smo u pravom momentu za povratak i dobili dodatnu vjeru u svoje mogućnosti

VIDEO

Večerašnjom utakmicom Chelseaja i Tottenhama (21h) mogla bi se zatvoriti utrka za prvaka Engleske u slučaju da 'bluesi' ostanu neporaženi. Jučerašnjim remijem Manchester Uniteda i Leicestera, 'lisice' su napredovale korak prema senzaciji kataklizmičnih razmjera. Nedostaju im još dva boda kako bi osigurali prvo mjesto, bez obzira na eventualni učinak 'spursa' tri kola prije kraja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Bez obzira na sve moguće matematičke kombinacije, projektant čuda Claudio Ranieri djeluje vrlo mirno. Objašnjava da neće stići pogledati duel direktnog konkurenta za naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Volio bih gledati tu utakmicu, ali putujem za Italiju. Moja majka ima 96 godina i želim ručati s njom. Ja sam zadnji čovjek u Engleskoj koji će saznati rezultat utakmice - rekao je menadžer Leicestera pa dodao:

- U mojim zamislima, Tottenham je dobio sve tri utakmice do kraja. Fokusirani smo na iduću utakmicu protiv Evertona. Moramo ostati koncentrirani do kraja!

Teško osvojenim bodom na Old Traffordu je zadovoljan.

'Rooney je zaslužio drugi žuti'

- Mi nismo u Manchester došli osvojiti titulu, došli smo ovdje pružiti odličan performans budući da smo bili svjesni težine izazova - govori Talijan pa nastavlja:

- Remi je pošten rezultat. U prvih petnaest minuta bili smo malo uplašeni, ali zabili smo u pravom trenutku za povratak i dobili novo samopouzdanje.

REUTERS/PIXSELL

Nedjeljnju jurnjavu sudio je Michael Oliver čije će suđenje biti tema brojnih rasprava za ovaj tjedan. Ranieri je poznat kao trener koji rijetko komentira sudačke odluke, međutim, ponudio je svoje viđenje situacije.

- Rooney je zaslužio drugi žuti karton! Faulirao je Demaraija Graya na rubu šesnaesterca i to je bilo za isključenje. Ali, prihvaćam odluku sudaca - zaključuje popularni Tinkerman.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...