Obavijesti

Sport

Komentari 31

Ranieri 'otjerao' Kramarića pa dovodi napadača Sampdorije

Ranieri 'otjerao' Kramarića pa dovodi napadača Sampdorije
2

Kramarić je ove zime otišao na posudbu u Hoffenheim jer je bio višak u svlačionici Leicestera. Claudio Ranieri sada dovodi pojačanje na njegovoj poziciji - Edera

VIDEO

Andrej Kramarić trebao je biti veliko pojačanje Leicestera. No iz određenih razloga, Claudio Ranieri je sve napadače stavljao ispred Andreja. Bivši Dinamov i Rijekin napadač nije htio sjediti na klupi stoga je otišao u Hoffenheim kako bi, između ostalog, dobio poziv i šansu zaigrati na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Mora se priznati da je iskusni talijanski stručnjak bio korektan kada je Krami otvoreno rekao da može početi tražiti novi klub u kojem će igrati, ali bio je jako nekorektan kada je rekao da ima dovoljno napadača pa da mu Zagrepčanin ne treba.

A sada dovodi veliko pojačanje i sjajnog igrača za 13 milijuna eura, napadača Sampdorije Edera.

Igra za reprezentaciju Italije

Iako nije rođeni Talijan, Eder Citadin Martins ima talijanske korijene i talijansko državljanstvo. Bilo je polemika unutar talijanske reprezentacije kada je izbornik i bivši Juventusov trener Antonio Conte inzistirao na Ederovu priključenju A momčadi. Rođeni Brazilac je na kraju ipak postao 'azzurro'.

Već se neko vrijeme govori o njegovu transferu, htjeli su ga gotovo svi talijanski velikani, a sada je najizgledniji kupac - Leicester. Da, Leicester koji je "otjerao" Kramarića jer "ima dovoljno napadača".

- Oči su nam širom otvorene i želimo iskoristiti svaku priliku. Sada želim još jednog napadača. Andrej nije bio glavni napadač, on je više bio kao polušpica iza Vardyja - rekao je Claudio Ranieri pa dodao:

- Iza Vardyja preferiram Leonarda Ullou ili Shinjija Okazakija. Ulloa dobro čuva loptu, a Okazaki vrši pressing uvijek i zauvijek. Kramarić ima fantastične vještine, ali se ponekad odmara. Ovaj tim se ne smije odmarati, moraju trčati, trčati i trčati.

'On mora igrati na Europskom prvenstvu'

No, nije sve crno-bijelo. Claudio nije nikakav bauk, nikakav strašan zlovoljan čovjek. Uvijek postoji i B strana ploče.

- Po mom mišljenju Kramarić je odličan nogometaš. Ima odlične vještine i posjeduje određene kvalitete, ali jednostavno, ove sezone mu je teško igrati u mojoj momčadi. Ne smije izgubiti ovu sezonu, a to je važno i za njega i za nas. Vrlo je važno da ode na Europsko prvenstvo. Važno za reprezentaciju, njega, ali i za klub. Želim mu sve najbolje, stvarno to zaslužuje. On je vrlo dobar dečko - zaključio je Ranieri.

Spomenimo da su se Sampdoria i Leicester dogovorili oko odštete. Prije službene potvrde čeka se dogovor kluba i Edera oko primanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom