Obavijesti

Sport

Komentari 30

Hrvatska dobro krenula pa se raspala protiv Azerbajdžana

Hrvatska dobro krenula pa se raspala protiv Azerbajdžana
1

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija pretrpjela je četvrti poraz na SP-u u Italiji. Nakon dobrog starta protiv Azerbajdžana, Hrvatice su izgubile sljedeća tri

VIDEO

Hrvatska je bila na dobrom putu vratiti se na pobjednički kolosijek na ženskom odbojkaškom SP-u u Trstu, ali je ipak pokleknula. Azerbajdžanke su svladale izabranice Angela Vercesija 3-1 u setovima (23-25, 25-23, 25-13, 25-23).

Kako je krenulo, malo bi tko rekao da će se igra hrvatskih odbojkašica tako raspasti. U prvom smo setu držali vodstvo praktički od samog početka sve do ključnih trenutaka te iskoristili drugu set-loptu za 25-23. Sličan je scenarij bio u drugom setu, ali neobjašnjivim crnim rupama u igri, posebice gubitkom pet poena u nizu pri vodstvu 19-16, Hrvatice su dopustile Azerbajdžankama da u finišu seta povedu i izjednače rezultat.

Taj je gubitak drugog seta bio ključan trenutak cijelog meča jer se Vercesijeva ekipa u trećem setu potpuno raspala. Već je od početka bilo jasno da će Azerbajdžan povesti; imao je vodstvo od osam-devet poena, na koncu i 12 ušavši tako u četvrti set s vodstvom.

U četvrtom setu Hrvatice su opet vratile igru s početka, držale egal s Azerbajdžankama sve do 21-21, no tada naše protivnice bolje reagiraju i na drugu meč-loptu poentiraju za 25-23 i tri boda.

Hrvatska je ovim porazom pala na sedmo mjesto ljestvice s pet bodova iz šest utakmica, jednako kao i Azerbajdžan koji je u prednosti zbog bolje razlike u poenima. Tri mjesta koje vode u samu završnicu osigurale su Kina, Italija i Dominikanska Republika.

Posljednju utakmicu na SP-u Hrvatska igra u nedjelju od 20 sati, a protivnice su Belgijke.

SP u odbojci, skupina E, 3. kolo

  • Hrvatska - Azerbajdžan 1-3 (25-23, 23-25, 13-25, 23-25)

4. set: Hrvatska - Azerbajdžan 23-25

Nažalost, Hrvatska je izgubila i četvrti set! Iako smo dobro krenule, povele 2-0 i držale se u egalu sve do 21-21, Azerbajdžanke su u ključnim trenucima bolje reagirale te iskoristile drugu meč-loptu za 25-23 i ukupno 3-1 u setovima.

3. set: Hrvatska - Azerbajdžan 13-25

Potpuni raspad Hrvatske u trećem setu nakon tijesno izgubljenog drugog. Azerbajdžanke dominiraju od samog starta, vodile su s osam-devet poena razlike gotovo cijeli set, da bi na kraju došle u vodstvo dobivši treću dionicu 25-13.

2. set: Hrvatska - Azerbajdžan 23-25

Set pun uspona i padova iza je hrvatskih odbojkašica. Pri vodstvu 3-2 Azerbajdžanke su napravile seriju 4-0, ali vraćamo se sredinom seta i odlazimo na 19-16. Ipak, nakon time-outa Hrvatice padaju i novom serijom, ovaj put 5-0, Azerbajdžan odlazi u prednost krajem seta kojeg osvaja 25-23.

1. set: Hrvatska - Azerbajdžan 25-23

Hrvatska je povela u uzbudljivoj završnici prvog seta! Od samog početka naše su se djevojke odvojile na vodstvo od 2-3 poena koje su držale sve do samog kraja. Nakon vodstva 22-21, Hrvatska osigurava dvije set-lopte, a koristi drugu na servisu Azerbajdžana i uzima prvi set.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom