Obavijesti

Sport

Komentari 17

Remi na Šubićevcu: Odluka o prvoligašu past će u srijedu...

Remi na Šubićevcu: Odluka o prvoligašu past će u srijedu...
1

Šibenik je bio mnogo bolja momčad, igrači Gorana Tomića dominirali su tijekom cijelog dvoboja. A Puljani su, baš kao i tijekom cijelog proljeća, opet razočarali...

VIDEO

Šibenik je u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za ostanak u Prvoj HNL remizirao s Istrom 1961 1-1 i zadržao nadu za plasmanom u elitni razred hrvatskog nogometa.

Trener Puljana Andrej Panadić tako ni u ovim kvalifikacijama nije stigao do prve pobjede na klupi pulskog prvoligaša, dok je Goran Tomić na klupi Šibenika debitirao remijem.

Puljani su do vodstva stigli u 19. minuti golom Marka Trojaka, dok je u 88. minuti za konačnih 1-1 pogodio Perica Šare.

Šibenik je veliku prigodu za vodstvo propustio u 17. minuti. Nakon odličnog ubačaja s lijeve strane, sam se pred gostujućim vratima našao Solomon, ali nigerijski je napadač iz izgledne prigode tukao pored gola. I to se brzo osvetilo Šibenčanima, Istra 1961 je samo dvije minute kasnije stigla do prednosti.

Vuković je izveo korner s lijeve strane, a Trojak sretno i spretno glavom s prve stative skrenuo loptu u mrežu. Šibenčani su dominirali prvim dijelom i bili bolja momčad, no igrači Gorana Tomića nisu uspijevali matirati iskusnog Vanju Ivešu.

Domaća je momčad agresivnije ušla i u nastavak susreta. Miro Slavica odlično je potegao iz daljine u 51. minuti, ali Iveša je uspio odbiti loptu u korner. Drugo poluvrijeme nije brojnim gledateljima donijelo zanimljiv nogomet, Šibenik je dominirao, ali bilo je i učestalih napucavanja i preskakanja igre.

Šibenik je u samoj završnici utakmice stigao do zasluženog izjednačenja. U velikoj gužvi pred gostujućim vratima najbolje se snašao Perica Šare, koji je nakon ubačaja Alispahića, ali i nespretne reakcije Solomona u 88. minuti zabio za konačnih 1-1.

Gosti su utakmicu završili s deset igrača, u sudačkoj nadoknadi crveni je karton zbog prigovora dobio Josip Vuković.

Uzvratna utakmica na rasporedu je u srijedu, 1. lipnja na pulskoj Aldo Drosini s početkom u 20:15 (HNTV).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj