Obavijesti

Sport

Komentari 112

Riječka invazija na Maksimir! Stiže više od 5000 navijača...

Riječka invazija na Maksimir! Stiže više od 5000 navijača...
7

VELIKI DOČEK Nogometaše Rijeke poslije ponoći će u gradu dočekati tisuće navijača. Samo se još ne zna tko će Riječanima predati pehar za osvojenu titulu. Zna ste tko neće, Davor Šuker...

VIDEO

Gorjela je Rijeka prošle nedjelje, a i večeras se u “prijestolnici” Kvanera sprema fešta do ranih jutarnjih sati. Centar grada bit će zatvoren do tri sata ujutro, a prava će ludnica nastati poslije ponoći, kad se iz Zagreba vrate novi prvaci. Sprema se veliki vatromet.

- Bilo bi mi draže da smo pehar podignuli na Rujevici, ali to je moje mišljenje. Igrači će se s peharom vratiti u grad i to je satisfakcija. Rijeku ćemo opet podići na noge - rekao je prije utakmice s Dinamom Matjaž Kek.

Posljednja utakmica prvenstva igra se u 19 sati, a oba bi trenera mogla odmarati glavne igrače za finale Kupa u srijedu.

Nakon pobjede nad Cibalijom Matjaž Kek igračima je dao oduška. Mogli su piti i slaviti dva-tri dana, a sad im slijedi - karantena.

U subotu i nedjelju će malo profeštati, a od ponedjeljka bi Riječani finale Kupa trebali čekati u Sv. Martinu na Muri. Želi Kek do kraja dotući Dinamo...

U svakom slučaju, Maksimir će večeras biti u bijelom. Dosad ga je puno puta zablijelila Torcida, a sad će to napraviti Armada. Dobili su navijači Rijeke 4600 ulaznica, ali u Maksimir će ih doći više od 5000. Jug će biti pun, a dio navijača s Kvarnera bit će i na zapadnoj tribini. Automobili, autobusi, kombiji... Danas će na autocesti dominirati riječka obilježja.

Bit će ovo rekordan gostujući posjet kad je u pitanju Armada. Na finalu Kupa 2014. godine u Maksimiru je bilo 4000 riječkih navijača. Dočekali su trenutak u kojem će njihov klub podignuti pehar za naslov prvaka, i to na stadionu na kojem je 11 godina zaredom taj pehar bio rezerviran samo za Dinamo.

Jučer se još nije znalo tko će pokal za naslov prvaka večeras predati u ruke novom šampionu s Kvarnera.

- Sve ćemo znati danas ujutro, bit će poznat cijeli protokol - rekao nam je savjetnik predsjednika HNS-a Davora Šukera, Zorislav Srebrić.

On je pehare dodjeljivao pionirima i kadetima Dinama i Hajduka, no neće imati čast u Maksimiru “darivati” novog, četvrtog hrvatskog prvaka.

- Pehar će dodijeliti netko od dopredsjednika saveza ili Damir Vrbanović - dodao je Srebrić.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker neće biti na ovoj utakmici jer je, kako kaže Srebrić, s reprezentacijom u Los Angelesu, ali bi se valjda trebao pojaviti na finalu Kupa u srijedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja