Obavijesti

Sport

Komentari 37

Rijeka dovela veliko pojačanje: Na Rujevicu stiže Matic Črnic

Rijeka dovela veliko pojačanje: Na Rujevicu stiže Matic Črnic
1

Mislim da je Rijeka dobila igrača koji odgovara onome što mi tražimo. Pokazao je želju da dođe, aktualni je reprezentativac i vrlo bitno sve je išlo u financijske okvire koje je zadala Rijeka, kaže Kek

VIDEO

Slovenski nogometni reprezentativac Matic Črnic, dosadašnji igrač Domžala, potpisao je u petak trogodišnji ugovor s hrvatskim doprvakom Rijekom.

Črnicu su 24 godine, u svibnju ove godine debitirao je za reprezentaciju Slovenije, a nedavno se u kvalifikacijama za Europsku ligu istaknuo postigavši oba pogotka u domaćem dvoboju s londonskim West Ham Unitedom.

- Imao sam ponude iz Engleske i Njemačke, ali Rijeka je za mene iskorak u karijeri, a u budućnosti možda i stanica prema najvećim europskim klubovima - izjavio je Črnic za službeni internetski portal riječkog kluba.

- Dinamo je veliki konkurent Rijeci, kao i Hajduk. Uskoro nas očekuje utakmica protiv Dinama, moramo se dobro pripremiti i pokazati pred svojim navijačima da se možemo boriti za vrh - dodao je slovenski nogometaš.

Zadovoljstvo ovim transferom iskazao je i trener Rijeke Matjaž Kek koji je Črnicu kratko bio trener u mlađim uzrasnim kategorijama Maribora.

- Mislim da je Rijeka dobila igrača koji odgovara onome što mi tražimo. Pokazao je želju da dođe, aktualni je reprezentativac i vrlo bitno sve je išlo u financijske okvire koje je zadala Rijeka. U Rijeci se vrlo teško dokazati i to je prva poruka svima koji dođu - rekao je Matjaž Kek.

Matic Črnic pretežno igra na poziciji lijevog, krilnog napadača,  a u sezonu i pol, koliko je proveo u dresu Domžala, odigrao je 55 utakmica u svim natjecanjima te postigao 16 golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović