Obavijesti

Sport

Komentari 17

Rukometni Final4: Stepančić na Alilovića, Vardar na Barcu

Rukometni Final4: Stepančić na Alilovića, Vardar na Barcu
1

Veszprem - PSG i Vardar - Barcelona parovi su polufinala rukometne Lige prvaka na Final Fouru u Kölnu (3. i 4. lipnja). Hrvatska će tamo imati osam igrača i jednog trenera

VIDEO

Čekanju je kraj, pred nama je još samo Final Four rukometne Lige prvaka. Naravno, završni turnir igra se u Kölnu kao i svake godine do sada, a na rasporedu je 3. i 4. lipnja.

Danas su izvučeni parovi polufinala, a igrat će mađarski Veszprem protiv francuskog PSG-a te makedonski Vardar protiv Barcelone. I ono što je za nas najvažnije u tri od četiri momčadi Hrvatska ima svoje predstavnike.

U Veszpremu to su Mirko Alilović, Ivan Slišković, Marko Kopljar i Renato Sulić, u PSG-u Luka Stepančić i trener Noka Serdarušić, u Vardaru Ivan Čupić, Luka Cindrić i Igor Karačić.

- Vjerujemo da možemo pobijediti i da ćemo se plasirati u finale. Možda se prema našim rezultatima ove sezone može zaključiti da nismo favoriti, no mi smo Veszprem, uvijek idemo na pobjedu. Četvrti smo put ovdje i nadamo se da bi nam četvrti put mogao biti sretan - kaže Veszpremov Zsolt Sevinger.

Tri od četiri kluba na završnom turniru igrala su istoj skupini, Veszprem, PSG i Barcelona, a u međusobnim utakmicama Mađari nisu niti jednom pobijedili Barcu i PSG.

- Ma to ništa ne znači, na Final Fouru nema favorita. Nadamo se da ćemo osvojiti naslov, no put do toga je dalek - rekao je Bruno Martini iz PSG-a.

Od svih ovih momčadi Vardar se u ovom trenutku čini kao ona koja je u najboljoj formi, u četvrtfinalu su uz ukupnih +10 izbacili Flensburg.

- Još slavimo u Skoplju, no za ovo smo radili sve godine do sada. Bez brige, bit ćemo spremni za Barcelonu. Mislio sam da ćemo izvući Veszprem, no neki naši igrači htjeli su Barcelonu i dobili su je - kaže Davor Stojanoski iz Vardara.

Barca nije u idealnoj formi, cijelu sezonu se muči, no ponovno su na Final Fouru nakon godinu dana pauze.

- Momčad je sjajno radila, odigrali smo velike utakmice ove sezone i jedva čekamo Final Four. Na završni turnir plasirale su se fantastične momčadi i koga god da smo izvukli ne bi nam bilo lako. Vardar je doista jak - zaključila je legenda Barce David Barrufet.

Parovi polufinala rukometne Lige prvaka

  • Veszprem - PSG
  • Vardar - Barcelona
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve