Obavijesti

Sport

Komentari 20

S'ton rekordnim transferom do nove senzacije: Stiže im Boufal

S'ton rekordnim transferom do nove senzacije: Stiže im Boufal
1

Sofiane Boufal (22) je izrazito nadaren igrač, brzonogi dribler koji čini razliku na terenu. Baš kao belgijski majstor u prošlosti u dresu Lillea, a danas Chelsea, Eden Hazard

VIDEO

Southampton je danas objavio svoj novi transfer. Na 'papiru' ne previše atraktivan klub mogao bi postati puno zanimljiviji neutralnim ljubiteljima nogometa poslije 'upoznavanja' nove senzacije iz francuskog Le Championnata Sofianea Boufala (22).

Njega su 'sveci' platili oko 25 milijuna eura Lilleu (čime su srušili sve klupske rekorde), a riječ je o ponajboljem igraču francuske prve lige prošle sezone. Marokanac igra na poziciji ofenzivnog veznog, dok načinom igre podsjeća na Bilićevog čarobnjaka Dimitrija Payeta koji je, podsjećamo, prethodne sezone iz Marseillea prešao u West Ham.

Boufal je izrazito nadaren igrač, brzonogi dribler koji čini razliku na terenu. Baš kao nekad u dresu Lillea, a danas Chelsea, Eden Hazard. Belgijac je u francuskom klubu igrao od od 2007. do 2012. da bi zatim prešao u Premiership i dokazao klasu.

Ako ćemo suditi prema putu današnjih superzvijezda Payeta i Hazarda, Boufal bi mogao postati nova senzacija na 'Otoku'. Sve predispozicije postoje i sredina poput Southamptona djeluje kao idealna podloga za razvijanje novog čuda iz Francuske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Boufal je zabio 12 golova u 34 utakmice za francuskog prvoligaša Lille prošle sezone, pomogavši tako klubu da stigne do finala francuskog kupa i prvenstvo završi na petom mjestu.

- Sretan sam što sam potpisao za Southampton i vrlo sam uzbuđen što ću igrati na stadionu St Mary pred navijačima - rekao je Boufal i nastavio:

- Southampton je pokazao veliki interes za mene i vidim da je taj klub najbolje mjesto da nastavim napredovati kao nogometaš.

Debitirati bi mogao 10. rujna jer tada S'ton gostuje kod Arsenala na Emiratesu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...