Obavijesti

Sport

Komentari 7

Sagi nema kraja: Kiel ide dalje, Duvnjak bez operacije još dugo

Sagi nema kraja: Kiel ide dalje, Duvnjak bez operacije još dugo
1

Kiel je Löwen iznenadio borbenošću i osigurao četvrtfinale LP-a. U prijevodu, Duvnjaka čeka dodatnih 120 minuta igre protiv Barcelone i još napetiji ostatak sezone. Kao da mu nije dovoljno napeto

VIDEO

Ako trebamo spomenuti jednog rukometaša koji se uvijek hvalio zdravljem i izostankom ozljeda, to je Domagoj Duvnjak. Odnosno, to je bio Domagoj Duvnjak. Izgleda da mu se sve vraća u najvažnijim trenucima njegove karijere. 

Nagađalo se ovih dana kada će 'Dule' na operaciju lijevog koljena koje mu zadaje sve više problema. Njegov klub THW Kiel ne mari što Duvnjaka u siječnju sljedeće godine čeka možda i najvažnije prvenstvo u karijeri, što Duvnjak još nije osvojio zlatnu medalju s reprezentacijom i što mu se napokon pružila prilika da to promijeni, sa znalcem poput Červara i pred vlastitom publikom.

Kiel ga plaća i nije ih briga

Alfredu Gislasonu i upravi njemačkog kluba bitno je da Kiel ode što dalje u Ligi prvaka i da izbori to isto natjecanje sljedeće godine, s obzirom da se vodi žestoka borba na bundesligaškoj tablici, a samo prve tri ekipe mogu igrati elitno natjecanje. 

Za sve to neophodan im je Duvnjak, a ponajviše njegovo iskustvo i liderstvo u pomlađenoj momčadi 'Zebri'. Loša vijest za Červara i hrvatsku reprezentaciju je ta što je Kiel, pomalo neočekivano, pobijedio Rhein-Neckar Löwen u uzvratu osmine finala Lige prvaka 24:26. U prijevodu, Kiel nastavlja svoj put u LP i igrat će čevrtfinale s Barcelonom. Za Duvnjaka to znači novih iscrpljujućih 120 minuta protiv Katalonaca.

Domagoj je igrao susret s Löwenom. 

- Dečki su pokazali veliki karakter danas i jako sam sretan - promrmljao je Domagoj na kraju susreta vidno umoran, ali i zadovoljan. Ipak je profesionalac.

Sto i jedan upitnik

Muči i njega sve što muči Červara. Nad glavom mu je previše upitnika. Gislason je otvoren prema njemu i Duvnjak zna da trener računa na njega do kraja sezone. Prevelik je ulog u pitanju. Sve to znači samo jedno - Duvnjak, po svemu sudeći, na dugoočekivanu operaciju pričekat će do sredine lipnja

Uobičajeno, oporavak od takve operacije traje minimalno šest mjeseci, a postoji mogućnost i devet mjeseci. Ako napravimo računicu, Duvnjaku je Euro u Hrvatskoj svakim danom sve dalje i dalje. Nećemo još pričati sa sigurnošću, ali zna i sam Domagoj što ga čeka. Možda ga motivacija i želja da zaigra pred svojim navijačima u prepunoj Areni malo pogura, ali teško će protiv sile prirode. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba