Obavijesti

Sport

Komentari 35

"Samo bez euforije, važno je da Osijek više nije klub slučaj"

"Samo bez euforije, važno je da Osijek više nije klub slučaj"
5

Osijek je dvaput bio gost u prva dva kola, ali na kontu ima svih šest bodova, a pritom nije primio ni gola. Sad slijedi Rijeka u Gradskom vrtu. Ako to Osječani dobiju, pojavit će se i euforija

VIDEO

So far, so good!!!, prvo se porukom javio trener Osijeka Zoran Zekić, koji uživa u sjajnom ulasku u sezonu. U prva dva kola Osijek je gostovao, ali svejedno je uzeo maksimalnih šest bodova.

- Evo, kažu mi da devet godina Osijek nije ovako dobro ušao u sezonu - sretan je Zekić.

Toliko sretan da je igračima dao dva dana slobodna, prvi sljedeći trening je tek u utorak.

- U prvoj sezoni s novim vlasnicima cilj je stabilizirati klub, biti u sredini ljestvice. Nećemo prerano obećavati velike stvari i borbu za Europu, ali dovest ćemo još nekoliko pojačanja, tražimo centralnog napadača i veznjaka - rekao je Zekić.

Solidan izlog je u Maksimiru, Cico Kranjčar ne računa na Radonjića, Pamića, Šovšića...

- Često ta pojačanja iz Dinama izazovu negativne konotacije, pa ćemo se vjerojatno ipak pojačati s nekim drugim igračima - kazao je Zekić, kojem su navijači zamjerili što je kapetansku traku u ogledu s Interom dao Borni Barišiću, igraču koji je na prvi trening nakon povratka u Osijek došao u majici Dinama.

- Razgovarali smo u klubu o tome, ali ne mislim da je to nešto dramatično. Moja je odluka bila da on nosi kapetansku traku - kratko je pojasnio Zekić.

U svibnju je potpisao neobičan ugovor s Osijekom. Slično kao Ranieri u Leicesteru, Zekić će biti plaćen po učinku. Kako je krenulo, moglo bi biti love.

- Hvala Bogu, više nema problema kao posljednjih godina, lijepo je vidjeti da se piše o našim pobjedama, a ne o tome kako igračima kasne plaće - kazao je sportski direktor Alen Petrović, desna ruka trenera Zekića.

- Dobro je počelo, ali nema kod nas euforije. Lijepo je ovako krenuti, no nećemo se sad zaletjeti - smiruje strasti Petrović.

U sljedećem kolu u Gradski vrt stiže Rijeka, uspije li Osijek i to dobiti, doći će i euforija...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica