Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sarri: Dovoljno smo ludi da u Torinu napadnemo Juventus

Sarri: Dovoljno smo ludi da u Torinu napadnemo Juventus
1

Italija već danima govori o samo jednoj temi - derbiju Juventusa i Napolija. Susret koji bi mogao odlučiti prvaka već u 25. kolu. Trener Napolija Maurizio Sarri ide po pobjedu

VIDEO

Nogometaši Napolija u sklopu 25. kola talijanske Serie A gostuju kod Juventusa. Vodeća protiv drugoplasirane momčadi, derbi godine u talijanskom nogometu. Ulog? Dokaz tko je dovoljno dorastao za "scudetto".

U Italiji je već danima samo jedna tema - Juventus i Napoli. Derbi koji bi mogao odlučiti naslov prvaka već sutra, pogotovo ako Napoli pobjedi i odvoji se na pet bodova razlike. No postoji jedan mali problem. Pita se nešto i Juventus, a Napoli u Torinu nije slavio od 2009. godine.

- Igrat ćemo našu igru. Iskustvo mi govori da kada prestanemo to raditi postajemo ranjivi. Naša jedina šansa je da izvučemo nešto iz ovako velike utakmice te da ostanemo dosljedni vlastitoj filozofiji - rekao je trener Napolija Maurizio Sarri, koji je poznat po kvalitetnom napadačkom nogometu.

Međutim, Sarri je svjestan da su želje jedna stvar, a kako će to izgledati na terenu druga. No dobro zna da mu je cilj pobjeda.

- Možda nećemo uspjeti, možda će nas natjerati da se ulogorimo u našem šesnaesterac, ali to neće biti naš izbor. Ni na 30 sekundi. Sam podatak da smo trenutno jednaki s momčadi koja godinama dominira talijanskim nogometom je izvor ponosa. Dovoljno smo ludi da u Torinu nametnemo našu igru. Oni imaju više iskustva u ovakvim utakmicama, ali kada se sastanu dvije ovako čvrste obrane individualci odlučuju. A i mi imamo par džokera u rukavu - zaključio je Sarri.

Najvažnija utakmica sezone je na rasporedu u subotu u 20.45 sati. Napoli je u prvoj utakmici na svojem San Paolu slavio 2-1 golovima Insignea i Higuaina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače