Obavijesti

Sport

Komentari 2

Šebetić: Ako Kielu zaustavimo Duvnjaka, možemo i pobijediti

Šebetić: Ako Kielu zaustavimo Duvnjaka, možemo i pobijediti
1

Rukometaši Zagreba u četvrtak (19.30) gostuju kod Kiela u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka. Hrvatski prvak ne može biti ni bolji ni lošiji od petog mjesta

VIDEO

Prvo bih želio istaknuti da smo svi skupa sretni i zadovoljni što smo uoči tog posljednjeg, možda i najtežeg gostovanja već osigurali poziciju broj 5 i plasman u osminu finala Lige prvaka. Premda dvoboj s Kielom ne može niti jednoj ekipi donijeti pomak na tablici, ova je utakmica za nas jednako važna kao i svaka druga i sigurno da se ne idemo gore predati, već da ćemo dati sve od sebe da odigramo jednu pravu mušku utakmicu, najavio je posljednju utakmicu u skupini Luka Šebetić.

Zagreb u četvrtak (19.30) gostuje kod Kiela, no i za jedne i za druge utakmica osim prestiža nema drugog značaja. Kiel je zacementiran na četvrtom, a Zagreb na petom mjestu skupine A Lige prvaka.

- Njihova igra počiva na učinku sjajnog Domagoja Duvnjaka i kada bi mi nekako uspjeli zaustaviti Duleta, napravili bi veliki dio posla ka mogućem iznenađenju. Kielu su se pridružili Lacković o čijem rukometnom znanju ne treba trošiti previše riječi, ali i koji nema pravo nastupa u Ligi prvaka, te Ilija Brozović kojega jako dobro poznajemo iz Zagreba i reprezentacije i koji je odličan dečko i još bolji rukometaš - kaže Šebetić.

Bit će ovo sudar dvije momčadi koje ove sezone imaju možda i najviše problema s ozljedama. Veselin Vujović u Kielu neće moći računati na Stepančića, Obranovića i Horvata, trojac koji je u prvoj utakmici protiv istog protivnika zabio 16 golova. Zagreb je tu utakmicu pobijedio 29-22, a baš su ova tri igrača bila tri najbolja strijelca svoje momčadi. Kod Kiela je briljirao Dahmke s devet golova.

- Činjenica je da Kiel već neko vrijeme ima problema s ozljedama, a sada i nama fale Stepančić, Obranović i Horvat. Ozljede su sastavni dio sporta, a mi smo nekako ove sezone već navikli krpati se po svim pozicijama pa mislim da nam to neće biti problem niti u Kielu - dodaje Šebetić.

Da nije bilo neočekivanog poraza od Bešiktaša, ova utakmica odlučivala bi o četvrtom mjestu. Ovako, ne odlučuje ni o čemu.

- Mislim da upravo zato možemo biti opasni jer ćemo rasterećeni ući u taj dvoboj, a znamo da oni imaju i popriličan problem s ozljedama već duže vrijeme. Neki od naših ključnih igrača koji su nam donijeli pobjedu protiv Celja preskočili su gostovanje u Veszpremu te tako odmorni sigurno da vidimo svoju šansu za eventualno iznenađenje u Sparkassen Areni - zaključio je Lovro Šprem.

 

Preko Muenchena i Hamburga rukometaši PPD Zagreba stigli su i do Kiela gdje će u četvrtak 03. ožujka s početkom u 19.30 sati odmjeriti snage s THW Kielom!IZNAD SVIH...ZAGREB!!!

Posted by RK Zagreb on Wednesday, March 2, 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku