Obavijesti

Sport

Komentari 24

Otišao je na mjestu najvećih uspjeha, u najdražem Wengenu

Otišao je na mjestu najvećih uspjeha, u najdražem Wengenu
1

Otišao je sa stilom, unatoč ozlijeđenom koljenu osvojio je prve bodove ove sezone i bio daleko ispred nasljednika, Filipa Zubčića i Istoka Rodeša. Ivica je bio 22. i osvojio devet bodova

VIDEO

Nekako smo se nadali da još neće, da to nije zadnja utrka, ali Ivica je nakon ulaska u cilj nasmijan pogledao prema semaforu i koju sekundu kasnije službeno potvrdio - to je bilo to, ovo je bila moja zadnja utrka.

Koji trenutak kasnije počeli su mu prilaziti kolege skijaši, grliti ga i čestitati jer Ivica je jedan od rijetkih skijaša u Svjetskom kupu kojeg svi vole. Došlo je vrijeme za kraj, bolovi u koljenu bili su preveliki i najveći hrvatski skijaš svih vremena sad se može u miru posvetiti supruzi i djeci.


15:00 - To što je pobijedio domaći skijaš Niels Hintermann zanima samo Švicarce, svjetska skijaška vijest dana je odlazak u mirovinu jednog od najvećih slalomaša svih vremena. Ivica je karijeru završio 22. mjestom, osvojivši devet bodova.

1 Niels Hintermann (Švi)     2:26.58    
2 Maxence Muzaton (Fra) 2:26.84    +0.26
3 Frederic Berthold (Aut)    2:26.93    +0.35
4 Valentin Giraud Moine (Fra) 2:26.96    +0.38
5 Nils Mani (Švi)  2:27.09    +0.51
...
22 IVICA KOSTELIĆ (HRV)     2:29.68    +3.10
30 FILIP ZUBČIĆ (HRV)     2:31.80    +5.22
32 ISTOK RODEŠ (HRV)     2:32.98    +6.40 

14:25 - Istok Rodeš je, kao i naša prethodna dva skijaša, startao po iznimno teškim uvjetima. Rodeš nije spustaš, bolje mu leži slalom, a to se moglo vidjeti i u drugoj vožnji. Na prvom prolazu zaostajao je već 0,11 sekude premda je u utrku ušao s prednosti od 1,68 sekundi. Na drugom se zaostatak popeo na 2,14, a u trećoj dionici na 4,55. Na kraju je završio na posljednjem mjestu sa 6,40 sekundi zaostatka.

14:20 - Odmah na početku utrke, Filip Zubčić izgubio je štap. U spust je ušao s 1,39 sekundi prednosti iz slaloma, a na prvom prolazu je sve izgubio i zaostajao 1,53 sekunde. Na kraju je završio s 5,22 sekunde zaostatka za vodećim Hintermannom.

14:16 - Ivica Kostelić je po jako teškim uvjetima u Wengenu startao 14. u spustu s prednosti od 0,90 sekunde, a već na prvom prolazu zaostajao je 0,09 sekundi. Na drugom se zaostatak drastično povećao i veliki hrvatki skijaš kasnio je 1,73 sekunde. Na kraju je zaostajao 3,10 i nadamo se kako će ipak osvojiti pokoji bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve