Obavijesti

Sport

Komentari 74

Sergio, pa ne u taj gol: Četiri razloga zašto je Real izgubio

Sergio, pa ne u taj gol: Četiri razloga zašto je Real izgubio
1

Od Zidaneove 3-5-2 formacije i promašene izmjene pa do Ramosovog autogola, Navasovog katastrofalnog postavljanja i Ronaldove loše forme. Poklopilo se i nevjerojatna serija Reala je završila

VIDEO

Sergio Ramos otišao je iz Seville 2005. godine, ali i dalje zabija za nju. Zapravo, nedavno se kapetan Reala požalio kako mu navijači na Sanchez Pizjuanu psuju majku i obitelj, a nakon dugo vremena dobio je ovacije navijača Seville.

Doduše, zbog autogola koji je zabio... .

Upravo je nesretni Sergio i njegov gol u krivu mrežu jedan od razloga zašto je Real sinoć izgubio od Seville i prekinuo nevjerojatan niz nepobjedivosti od 40 utakmica.

Zapravo, bio je to splet nesretnih okolnosti koji je počeo sa Zidaneovom čudnom formacijom koju Real ne igra često, nastavilo se lošom izmjenom pred kraj, Sergijevim autogolom da bi sve 'zapaprio'Navas amaterskim postavljanjem kod drugog gola.

Razlog broj 2

- Zajedno pobjeđujemo, zajedno i gubimo. Bez Ramosa ne bismo uopće bili na ovakvom nevjerojatnom nizu - rekao je Zinedine Zidane.

I najbolji griješe, a upravo je Zizou drugi razlog zašto je Real izgubio.

Do ove utakmice izgubio je samo od Atletica i Wolfsburga, no i najbolji griješe, tako i Zidane. Nakon što je izvadio Tonija Kroosa 15 minuta prije kraja srednji red Reala se raspao. I tu je bio početak kraja. Real je jednostavno - stao. 

Ne zaboravimo i za Real čudnu 3-5-2 formaciju s kojom je Zizou izašao na Sanchez Pizjuan. To nismo često viđali, da se Real prilagođava protivnicima.

Razlog broj 3

Keylor Navas je sjajan golman, ali to nije pokazao u ovoj utakmici. Obranio je ono što je trebao, ali primio je 'pacerski' gol. Pomalo neshvatljivo za golmana njegovog kalibra je ono postavljanje kod pobjedničkog gola Stevana Jovetića.

Navas je bio barem na sedam metara od crte, e sad, teško da je kratio kut jer je Jovetić pucao s više od 20 metara, a uz to je još bio i loše postavljen, previše desno. Da je bio na crti, obranio bi to bez većih problema. 

Tu treba spomenuti i očajnog Karima Benzemu koji je bio nevidljiv gotovo cijelu utakmicu, a jedan je od krivaca za taj gol Jovetića. Upravo je Benzema petljao s loptom, izgubio ju je i Sevilla je krenula u akciju iz koje je pobijedila.

Osim standardno dobrog Modrića, Carvajala koji je iznudio penal te nepogrešivog Casemira, gotovo svi ostali Realovi igrači nisu zaslužili prolazne ocjene.

Razlog broj 4

I tu dolazimo do četvrtog razloga. Cristiano Ronaldo. Zabio je iz penala, ali opet je bio ispod razine. Daleko ispod, pogotovo za nekog tko je osvojio Zlatnu loptu. 

Ronaldo bi kao službeno najbolji igrač svijeta trebao raditi razliku na terenu. No to dugo nismo vidjeli od njega. Portugalac je van forme nakon prošle godine u kojoj je uzeo Ligu prvaka i europski naslov s reprezentacijom.

Osim penala koji je zabio, Ronaldo je pokazao i da nije zaboravio kako glumatati pa je novim pokušajem iznude najstrože kazne nasmijao internet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke, Petković: Sopić je osebujan
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke, Petković: Sopić je osebujan

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući