Obavijesti

Sport

Komentari 10

Simeone: Bayern je najbolja momčad protiv koje sam igrao

Simeone: Bayern je najbolja momčad protiv koje sam igrao
6

Ove su sezone španjolski klubovi u europskim natjecanjima slavili u svim eliminacijskim mečevima (13 od 13) što ujedno znači da imaju 44 pobjede kroz 47 dvomeča u posljednje tri sezone

VIDEO

Diego Simeone posebno je uspješan u eliminacijskoj fazi Lige prvaka. U svojoj već bogatoj trenerskoj karijeri, slavio je u sedam od osam eliminacijskih duela što je frapantnih 87% uspješnosti. Jedini mu se madridski Real uspio suprotstaviti prethodne sezone kad je Atletico izbačen na Bernabeu. 

Zlata vrijedan gol za crveno-bijele postigao je francuski ofenzivac Antoine Griezmann. Mirnom egzekucijom ispred ponajboljeg golmana svijeta Neuera, upisao je svoj deveti gol za Atletico u Ligi prvaka čime je postao najbolji strijelac u povijesti kluba kad je riječ o najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju. 

- Zabili smo i izborili finale! Jako smo oduševljeni zbog toga i nikog se dalje ne bojimo. Ostajemo hladni, tko god dođe, čekamo ga spremni. Svjesni smo da moramo ostati čvrsto s nogama na zemlji, čeka nas i završnica u prvenstvu prije finala. No, mi u Milan dolazimo slaviti! - odlučan je Francuz.

Smirio je tako golom svog trenera koji je čitavu utakmicu divljao pored terena. Argentinski stručnjak izuzetno poštuje ekipu Pepa Guardiole:

- U prvom poluvremenu igrali smo protiv sjajne momčadi. Možda i najbolje protiv koje sam bio suočen u svojoj trenerskoj karijeri! - sipa komplimente Cholo.

Ove su sezone španjolski klubovi u europskim natjecanjima slavili u svim eliminacijskim mečevima (13 od 13) što ujedno znači da imaju 44 pobjede kroz 47 dvomeča u posljednje tri sezone. S druge strane, katalonski trener na klupi aktualnog prvaka Njemačke zaustavljen je po četvrti put u nizu u polufinalu Lige prvaka.

Tako će večeras Colchonerosi čekati pobjednika drugog polufinalnog ogleda između Reala i Cityja što Fernanda Torresa, umalo i tragičara Atletica na Allianz Areni, niti malo ne zabrinjava:

- Izbacili smo prvake Nizozemske, Njemačke i Španjolske, tako da nam uopće nije važno tko je naš idući protivnik. Mi smo spremni na borbu - odlučan je El Nino te rezimira:

- Bila je ovo intenzivna utakmica u kojoj nismo mogli zaustaviti tranziciju Bayerna. Previše toga su nam stvorili, mučili smo se, ali izlazimo iz svega kao pobjednici. Želimo ispisati povijest - završava bivši napadač Liverpoola, Chelseaja i Milana.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao