Obavijesti

Sport

Komentari 40

VIDEO Sjajni Kramarić utrpao dva gola i Hoffenheimu osigurao ostanak u Bundesligi!

VIDEO Sjajni Kramarić utrpao dva gola i Hoffenheimu osigurao ostanak u Bundesligi!

Hoffenheim je na domaćem terenu pobijedio Union Berlin 4-2 i kolo prije kraja osigurao ostanak u Bundesligi! Po tko zna koji put već, najbolji igrač utakmice bio je sjajni Andrej Kramarić

VIDEO

Hoffenheim se i ove sezone doveo u situaciju da mora spašavati ostanak u Bundesligi u posljednjim kolima, no kao i svih prethodnih godina, odgovornost je preuzeo najbolji strijelac u povijesti kluba.

Hoffenheim je na domaćem terenu pobijedio Union Berlin 4-2 i kolo prije kraja osigurao ostanak u Bundesligi! Po tko zna koji put već, najbolji igrač utakmice bio je sjajni Andrej Kramarić koji je utrpao dva gola i došao do podviga kojim se samo rijetki mogu pohvaliti. Zabio je ukupno sto golova u Bundesligi i postao tek 55. igrač u bogatoj povijesti njemačkog prvenstva kojemu je to pošlo za nogom i sedmi stranac.

Bundesliga - TSG 1899 Hoffenheim v Hertha BSC

Bebou je domaćina doveo u vodstvom golom u 22. minuti, a u 36. minuti opet se ukazao sjajni Kramarić. Hoffenheim je izborio kazneni udarac, Krama je preuzeo odgovornost pa hladnokrvno i rutinski loptu pospremio u donji lijevi kut. Golman je bio na njoj, ali bila je presnažna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gol pogledajte OVDJE

Union Berlin je do kraja poluvremena smanjio preko Doekhija, a taj rezultat je na semaforu stajao do 90. minute kada je uslijedilo čudesnih devet minuta.  Prvo je Dabbur sjajno prošao po lijevoj strani i pred golom proigrao Kramu koji je u praznu mrežu pogodio za 3-1. Skinuo je dres pa emotivno proslavio gol sa suigračima. Teret od dva tona kao da je pao s njegovih leđa. 

Gol pogledajte OVDJE

Laidouni je u petoj minuti sudačke nadoknade smanjio na 3-2, a četiri minute kasnije Krama je asistirao Dabburu za konačnih 4-2 i veliko slavlje domaćih navijača koji su izbjegli dramu posljednjeg kola. Hoffenheim je tako kolo prije kraja potvrdio ostanak u elitnom društvu i za sljedeću sezonu.

Bundesliga - TSG 1899 Hoffenheim v Hertha BSC

Hrvatski napadač je s ova dva gola došao do brojke od 12 golova u sezoni, što je duplo više nego prošle sezone. Baš kao i prošle sezone, klub je imao velike rezultatske oscilacije. Odvojio bi se od zone ispadanja pa doveo u situaciju da se mora tresti u posljednja dva kola. Ovaj put ih je dočekao težak zadatak, Union Berlin koji se bori za Ligu prvaka, ali Hoffenheim je zasluženo slavio.

Bundesliga - Bayern Munich v TSG 1899 Hoffenheim

Andrej Kramarić prošle sezone zabio je tek šest golova, što je bilo ipak malo za njegove standarde. I ove sezone nije blistao, ali u posljednjih nekoliko mjeseci igra u sjajnoj formi i to će sigurno obradovati izbornika Zlatka Dalića. Od posljednjeg okupljanja u ožujku, Krama je utrpao pet golova.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića