Obavijesti

Sport

Komentari 101

Skandal! Predsjedniku Hajduka Kosu otac igrača prijetio smrću

Skandal! Predsjedniku Hajduka Kosu otac igrača prijetio smrću
4

Predsjednik Hajduka Ivan Kos prijavio je jutros policiji prijetnje smrću Ivana Vojkovića, oca Hajdukovog igrača Frane. Težak incident potvrdili su i u Hajduku, ali i u splitskoj policiji

VIDEO

Predsjednik Hajduka Ivan Kos prijavio je jutros splitskoj policiji navodne prijetnje smrću! Prema iskazu koji je dao, zaprijetio mu je roditelj jednoga od prvotimaca, a on je te prijetnje shvatio jako ozbiljno pa ih je prijavio splitskoj policiji.

- Zaprimili smo jutros oko 10 sati dojavu kako je u prostorijama nogometnog kluba na području Splita verbalno napadnut 34 - godišnjak. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad osobom koju dovodimo u vezu s ovim događajem, i koja je dovedena u policiju na obavijesni razgovor. Prema dosadašnjim saznanjima bio je to verbalni napad, a više o svemu znat ćemo nakon obavljenog razgovora - priopćila nam je Antonela Lolić iz splitske policije. 

Neslužbeno doznajemo da je prijetnje Kosu uputio Ivan Vojković, otac Hajdukovog prvotimca Frane Vojkovića. 

Reagirao je i Hajduk prioćenjem koje vam prenosimo u cijelosti:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fizički i verbalno, uz prijetnje smrću danas je nešto nakon 10 sati u svojem uredu na Poljudu napadnut predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos. Predsjednika Uprave HNK Hajduk napao je tijekom sastanka roditelj jednog prvotimca koji je bio u pratnji dvojice suradnika od kojih se jedan predstavio kao zastupnik igrača.

Najprije je spomenuti roditelj fizički nasrnuo na predsjednika Kosa, uz verbalne prijetnje smrću koje je potom ponovio u nekoliko navrata, a sve u prisutnosti i nekoliko svjedoka s obje strane (djelatnici HNK Hajduk i suradnici roditelja).

Za danas je roditelj bio zatražio sastanak s predsjednikom Uprave HNK Hajduk. Razgovor od strane roditelja i suradnika s jedne strane te predsjednika Uprave HNK Hajduk išao je isključivo u smjeru nezadovoljstva statusom sina u prvoj momčadi HNK Hajduk, a nakon što mu je u više navrata ponovljeno kako pritisaka na trenera prve momčadi HNK Hajduk neće i ne smije biti, zatražen je i raskid na štetu kluba. S obzirom na to da taj igrač HNK Hajduk ima profesionalni ugovor i ne postoji nikakva pravna osnova za raskid na štetu kluba (Klub mu ispunjava sve obveze iz Ugovora), predsjednik Uprave HNK Hajduk je u cilju zaštite kluba tu informaciju ponovio roditelju i suradnicima. Nakon što u nekoliko navrata nije udovoljeno njegovom zahtjevu roditelj je fizički nasrnuo na predsjednika Uprave HNK Hajduk, potom i verbalno. Daljnji fizički kontakt spriječio je jedan od dvojice prisutnih suradnika. 

Spomenuti roditelj je i ranije, u nekoliko navrata verbalno vršio pritisak prema djelatnicima HNK Hajduk, a danas je situacija kulminirala ovim incidentom na koji je Hajduk morao reagirati. Sve je prijavljeno policiji koja je izvršila uviđaj te je podnesena i kaznena prijava prijetnje. 

HNK Hajduk osuđuje svaki oblik nasilja, a istovremeno neće dopustiti niti jedan oblik pritiska prema stručnom stožeru prve i druge momčadi, trenerima svih selekcija Akademije Kluba te općenito djelatnicima ili Upravi Kluba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...