Obavijesti

Sport

Komentari 24

Slavoljub Muslin preuzeo Srbe: Znam da me čeka težak posao

Slavoljub Muslin preuzeo Srbe: Znam da me čeka težak posao
1

Lijek za sve su samo pobjede i dobri rezultati. Imamo dobre igrače, ali mjesto na Fifinoj rang listi govori gdje se trenutno nalazimo, iskren je novi izbornik

VIDEO

Srbija je dobila novog izbornika u liku i djelu Slavoljuba Muslina poslije neuspješnog mandata Radovana Ćurčića. Potonji je bio na kormilu 'komšija' od 2014. do 2016. godine te ubilježio pet pobjeda i šest poraza u službenih jedanaest utakmica što je ujedno značilo da 'orlovi' neće letjeti na Euro u Francuskoj.

Podsjećamo, iz njihove grupe direktno su se plasirali Portugal i Albanija, pa je tako Ćurčićev drugi izbornički mandat završio neslavno.

No, vratimo se na čovjeka koji bi Srbiji trebao ugraditi osnovne postulate na temelju čega bi mogli graditi potencijalni uspjeh u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Po preuzimanju, ističe ambicije:

- Za mene je ovo veliko priznanje i svakako vrhunac karijere. Pred nama je vrlo težak zadatak i moramo se plasirati u Rusiju. Neće biti lako, ali da nisam svjestan izazova, ne bih ni prihvatio posao. Mislim da imam znanja i moći, kao i kvaliteta za uspjeh - pa prelazi na temu kulta reprezentacije:

- Lijek za sve su samo pobjede i dobri rezultati. Imamo dobre igrače, ali mjesto na Fifinoj rang listi govori gdje se trenutno nalazimo. Moramo zajedničkim snagama vratiti povjerejne nacije kako bi nam se i publika vratila na tribine jer u cijeloj regiji, jedino nama to nedostaje - detektira početnu problematiku novi izbornik.

Na startu kvalifikacija Srbija ne može računati na Nemanju Matića i Aleksandra Kolarova zbog crvenih kartona.

- To je otežavajuća okolnost za nas, ali nećemo kukati, idemo pronaći nove solucije. Imamo tri prijateljske utakmice protiv Cipra, Izraela i Rusije gdje imam zadaću upoznati se sa igračima i postaviti neke stvari pred njih. Srbija je iznad i ispred svih nas i imamo imperativ dati svoj maksimum kako bi se vratili među najbolje reprezentacije. Plasman na SP u Rusiju baš to i znači, ugled koji Srbi zaslužuje - zaključuje novi izbornik Srbije, Slavoljub Muslin.

Susjedi se nalaze u neugodnoj kvalifikacijskoj grupi sa Walesom, Austrijom, Irskom, Moldavijom i Gruzijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja