Obavijesti

Sport

Komentari 55

Slovenci protiv ABA lige, Srbi i Hrvati uvode novo natjecanje

Hrvati i Srbi planiraju novo regionalno natjecanje koje bi se igralo po završetku nacionalnih prvenstava. Ono bi trebali početi po završetku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2017. godine, kaže Erjavec

VIDEO

Generalni tajnik Radoslav Nestorović i predsjednik Slovenskog košarkaškog saveza Matej Erjavec sastali su se s predstavnicima Fibe gdje su razgovarali o odnosu slovenskog saveza prema ABA ligi i Eurokupu. Zaključak je sljedeći: Slovenci ne podržavaju niti jedno niti drugo natjecanje.

- Kada bismo podržavali, to bi nas odvelo do sudbine Španjolske. Ne podržavamo ABA ligu u ovom obliku, a ne podržavamo ni Eurokup. Spremni smo suspendirati klub koji želi igrati u tom natjecanju. Razgovarao sam s predstavnicima Olimpije i oni razumiju naš potez - rekao je Erjavec.

Na press konferenciji je otkrio da se sprema neko novo natjecanje.

- Hrvati i Srbi planiraju novo regionalno natjecanje koje bi se igralo po završetku nacionalnih prvenstava. Ono bi trebali početi po završetku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2017. godine - zaključio je čelni čovjek slovenske košarke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Finale ovogodišnje ABA lige počinje 28. travnja, za naslov će se boriti Crvena zvezda i Mega Leks, a ostaje vidjeti hoće li zaista doći do zajedničkog, regionalnog natjecanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet