Obavijesti

Sport

Komentari 8

Šokantna ispovijest: Zvezdu nije bilo briga, sad sam invalid

Šokantna ispovijest: Zvezdu nije bilo briga, sad sam invalid
1

Nitko mi ništa nije plaćao. Ni stan, ni hranu, ni stipendiju... Bila sam očajna, a sve zbog Crvene zvezde. Ozlijeđena sam morala pronaći posao kako bih mogla plaćati terapije, kaže Gordana Dikić

VIDEO

Gordana Dikić (24) je nekada talentirana rukometašica iz Raške. Da je nastavila igrati tko zna gdje bi joj bio kraj, a vjerojatno bi bila jedna od, ako ne i najbolja rukometašica svoje zemlje.

No, stvari nisu išle po planu. Imala je problema s ozljedama, a zbog pogrešnog liječenja danas je invalid. Skoro da ne može pomaknuti ruku, bolovi u ramenu su neprestani, nije sposobna raditi, a novca za plaćanje liječenja nema. Za sve krivi Crvenu zvezdu.

- Sa 16 godina sam potpisala ugovor sa Zvezdom. Igrala sam u sezoni 2009/10 za nekoliko ekipa na zahtjev trenera i kluba, ali sam se zbog prevelikog forsiranja ozlijedila. Nitko nije preuzeo obvezu nadgledati moje liječenje već sam dolazila u situaciju da mi jedan doktor s Banjice napiše da sam sposobna za treniranje, a drugi kaže da je potrebno strogo mirovanje - počela je Gordana.

Na parket se vratila - prerano.

- Rame me boljelo non-stop nakon operacije. I u klubu su vidjeli da nisam ono što sam bila ranije pa su me prebacili na posudbu u ORK Beograd. Tamo sam obnovila tešku ozljedu. Nitko mi ništa nije plaćao. Ni stan, ni hranu, ni stipendiju... Bila sam očajna, a sve zbog Crvene zvezde. Ozlijeđena sam morala pronaći posao kako bih mogla plaćati terapije. Umjesto da odmaram poslije terapije, ja sam svaki dan išla na posao. Danas imam procjenu liječnika - 70-postotni sam invalid - nastavlja ogorčena Dikić pa dodaje:

- Odgovornima u klubu ne pada napamet platiti ono što su mi dužni po ugovoru niti snositi troškove moga liječenja iako sam zdravlje ugrozila igrajući u njihovim ekipama.

Ako se ovako nastavi - izgubit će ruku

Postavilo se pitanje zašto je do sada šutjela i nije ništa govorila. Kaže kako je vjerovala da sve sama može izgurati.

- Ne mogu se više boriti. Neki dan sam se dignula iz kreveta i rame mi je iskočilo iz ležišta. Liječnik kaže da sve ide k tomu da na kraju ostanem bez te ruke.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu