Obavijesti

Sport

Komentari 49

Sopić: Nakon 2-0 okrenuo sam se Hajduku, bili smo kao djeca

Sopić: Nakon 2-0 okrenuo sam se Hajduku, bili smo kao djeca
15

Agresija nam nije bila na nivou. Ne znam je li to zato što je Juventus moćan pa ne možemo napraviti ni faul ili smo mi premekani. Moramo to analizirati, rekao je Željko Sopić...

VIDEO

Nisam očekivao da će rezultat biti ovakav. Imali smo zamisao kako igrati protiv Juventusa, ali kad dobijemo onakva dva gola iz početničkih pogrešaka... To je tako na tom nivou, rekao je trener Dinama Željko Sopić.

Dinamo je pred više od 25.000 navijača izgubio od Juventusa 4-0.

- Agresija nam nije bila na nivou. Ne znam je li to zato što je Juventus moćan pa ne možemo napraviti ni faul ili smo mi premekani. Moramo to analizirati. Dobili smo lekciju, ali ne mogu se oteti dojmu da smo radili pogreške kao u dječjem vrtiću. Okrenuo sam se vikendu i Hajduku i neke moje zamjene bile su ciljane. To nam je sad bitno. O Hajduku sam počeo razmišljati već kod 2-0 - dodao je Sopić.

Mladi Adrian Šemper primio je četiri gola, kod posljednjeg je mogao bolje reagirati.

- Promjena golmana? Ne znam, ne smijemo biti ishitreni. Golman nam ima 18 godina, brine me obrana. Ako budemo ovakvi protiv Hajduka, opet ćemo primati golove kao djeca u vrtiću - rekao je v.d. trenera.

- Nema smisla vraćati se unatrag. Sutra je nova utakmica. Stiže derbi, treba što prije ohladiti glave - rekao je mladi Adrian Šemper. Hoće li pogreška kod četvrtog gola utjecati na mene? Sigurno neće - rekao je Šemper.

VIDEO: Sopićeva presica nakon utakmice:

Pratite press konferenciju trenera Sopića uživo

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 27. rujna 2016

Allegri: Sretan sam

Bilo je važno pobijediti jer smo prvu utakmicu remizirali. Sretan sam zbog igre i rezultata, rekao je Massimiliano Allegri.

- Bilo je dobro, ali imam par zamjerki na tehničke detalje. Moramo nešto ispraviti, ali uglavnom sam zadovoljan - dodao je trener Juventusa.

"Rezultat je realan, moramo zaboraviti Juve"

Pripremali smo se tri, četiri dana. Znali smo da nam stiže jedna od najjačih momčadi Europe. Dali smo sve od sebe, Juventus nas je probio. Nažalost, rezultat je realan, rekao je Domagoj Antolić i dodao:

- Dobro smo počeli s dvostrukim blokom, ali nije išlo. Navijači su nas sjajno bodrili od početka. Morat ćemo brzo zaboraviti Juve jer nam stiže Hajduk. Moramo sakupiti glave i krenuti pobjeđivati.

Šifo: Neka mladi dečki vide kakav je nogomet i što ih čeka

Juventus je jedan od boljih klubova na svijetu. Mi smo dali maksimum, poslušali smo trenera, a u analizi ćemo vidjeti koliko smo te ideje proveli u djelo. Oni su kvaliteta iznad nas, to nam je bila lekcija za dalje, da mladi dečki vide kakav je nogomet i što ih čeka u budućnosti, rekao je Schildenfeld.

- Navijači? To je ono što nam je trebalo. Drugačije je kad su oni tu i kada se navija. Sad nas čeka Hajduk. To je naš derbi i tu mi moramo pokazati svoju snagu u kvalitetu. Bitno nam je vratiti se u HNL  i pobjeđivati, to su naše utakmice - rekao je stoper Dinama.

Pjanić: Nismo im dali šanse

Očekivali smo pobjedu, ali znamo da u Ligi prvaka nikada nije lako igrati. Bili smo dobri, kontrolirali smo utakmicu i zasluženo smo pobijedili, rekao je Miralem Pjanić koji je zabio i asistirao na Maksimiru.

- Dinamo je igrao kod kuće, mi smo očekivali tešku utakmicu ali su nam oni jednostavno dali više prostora kojeg smo mi dobro iskoristili. Nismo im dali šanse i kvalitetnija ekipa je na kraju pobijedila - dodao je Pjanić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...