Obavijesti

Sport

Komentari 68

Španjolac na klupi: 'Carrillo je pravi izbor za trenera Hajduka'

Španjolac na klupi: 'Carrillo je pravi izbor za trenera Hajduka'
2

Joana Carrilla željeli su Brbić i Vučević, ali bio im je preskup, pa su se odlučili za Damira Burića. Godinu i pol poslije, Španjolac stiže na Poljud. Čeka se samo službena potvrda kluba

VIDEO

Baš mi je bilo drago što će Joan Carrillo preuzeti Hajduk, ne samo zato što me za njega vežu lijepe uspomene iz vremena kad mi je bio trener, nego i zato što je stvarno dobar čovjek i vrhunski trener, koji iz svakog igrača izvlači maksimum, kazao nam je Dinko Trebotić, kojem je Španjolac bio trener u mađarskom Videotonu.

Carrillo je u Videoton došao na mala vrata. Sve je iznenadio kad je uspio osvojiti naslov prvaka prije dvije sezone, drugi u povijesti mađarskog kluba. Igrao je i finale kupa, navijači su ga jednostavno obožavali, ali i igrači.

- Igrači vole poštene trenere koji ne favoriziraju nikoga, i trenere kod kojih se dobro radi i napreduje. A Joan Carrillo je bio upravo takav trener. Sistematičan i predan radu, trener koji je do u detalje posvećen analizi igre i protivnika. Kod njega se zna točno što tko u kojem trenutku mora napraviti - prisjeća se Trebotić, kojeg su posebno impresionirale motivacijske sposobnosti svog bivšeg trenera.

- Vrlo često nam je prikazivao sportske filmove ili dijelove filmova, isječke, koji bi oslikavali pojedine momente igre, odnosno, koji bi nas pripremili i motivirali za utakmicu koja slijedi. Vjerujem da će Carrillo s tom praksom nastaviti i u Hajduku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Disciplina je također uvijek bila na visini.

- Zaista ne mogu reći da je bio posebno strog, ali kod njega nikad nije bilo problema s disciplinom. Jednostavno, ponašanjem i autoritetom znanja nametnuo se među igračima i svi su ga slušali i poštovali. Mene ja baš jako volio, imao sam osjećaj da imamo poseban odnos i to mi je dalo dodatno samopouzdanje - otkrio nam je Trebotić, koji se nasmijao na konstataciju kako bi ga Carrillo, kad ga je već tako volio, mogao pozvati da se uskoro vrati natrag u Hajduk.

- Haha, a slušajte tko zna, znate onu - nikad ne reci nikad... Stavimo šalu na stranu, drago mi je da Carrillo dolazi u Hajduk, on je pravi trener za taj klub, koji će iz svih igrača izvući maksimum - rekao nam je za kraj Trebotić.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem