Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sramotno: Lazijevi rasistički navijači prekinuli utakmicu...

Sramotno: Lazijevi rasistički navijači prekinuli utakmicu...
1

Španjolski sudac Albeto Mallenco prekinuo je utakmicu Sparte i Lazija u Europskoj ligi sredinom prvog poluvremena nakon rasističkih ispada talijanskih navijača

VIDEO

Češka Sparta i talijanski Lazio odigrali su 1-1 u Pragu u prvoj utakmici osmine finala Europske lige. No španjolski sudac Albeto Mallenco prekinuo je utakmicu sredinom prvog poluvremena nakon rasističkih uzvika Lazijevih navijača.

Poznati po fašističkim i rasističkim incidentima, gostujući navijači vrijeđali su tamnoputog igrača Sparte Costu Nhamoinesua. Nogometaš se požalio sucu, a ovaj je odmah prekinuo susret. Službeni spiker upozorio je talijanske navijače i utakmica je nastavljena. No Lazio će sigurno biti kaženjen od Uefe.

Lazijev trener se čudi: Zašto je sudac prekinuo utakmicu?

Lazijev trener ne razumije zašto je sudac prekinuo utakmicu. Njemu je čudno što se protivnički igrač žalio sucu na rasističke uvrede s tribina.

- Igrač se žalio sucu. Kad sam ja na terenu, ne čujem ništa oko sebe. sudac mi je rekao da je sve pod kontrolom pa mi je to sve malo čudno - rekao je Stefano Pioli.

Lazio je 2013. godine morao igrati pred praznim tribinama protiv Stuttgarta i Fenerbahčea zbog rasističkih ispada svojih navijača. No navijači su nastavili s istom praksom. Ovi rasistički ispadi nisu nikoga previše iznenadili jer se radi o Lazijevim navijačima koji su nerijetko na utakmicama podržavali i četničkog zločinca Arkana.

Nedavno su u derbiju protiv Napolija u talijanskom prvenstvu vrijeđali protivničkog igrača Senegalca Kalidoua Koulibalyja. Ta je utakmica također nakratko prekinuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima