Obavijesti

Sport

Komentari 69

'Sredit ćemo i Juve!' Vjerujete li prijetnjama Rakete i Piquea?

'Sredit ćemo i Juve!' Vjerujete li prijetnjama Rakete i Piquea?
3

Juve u Kataloniju donosi visokih 3-0 i puno je iskusnija te obrambeno čvršća momčad od PSG-a. Po mnogima, riječ je o najboljoj obrani Europe, no ona će ponovno biti suočena s najboljim napadom...

VIDEO

Vratili smo se poslije 4-0 poslije PSG-a i pobjeđivali smo toliko puta na Santiago Bernabeu posljednjih godina, tako da vjerujem da možemo preko Juventusa u polufinale i zatim srušiti Real Madrid u La Ligi - započeo je Pique poslije pobjede Barcelone nad Real Sociedadom od 3-2 gdje su Pique i suigrači pokazali niz obrambenih manjkavosti.

- Ako preokrenemo stvari protiv Juventusa, onda idemo u Madrid u savršenom raspoloženju i spremni smo pobijediti u obe utakmice. Možemo to. Nismo trenutno u najboljoj situaciji, ali moramo pronaći način za preokret. Ponavljam, siguran sam da možemo dalje - rekao je Pique.

Juventus u Kataloniju donosi visokih 3-0 i puno je iskusnija te obrambeno čvršća momčad od francuskog prvaka. Po mnogima, riječ je o najboljoj obrani Europe, no ona će ponovno biti suočena s najboljim napadom.

Enrique će koristiti formaciju 3-4-3, kao i protiv PSG-a i Barca će napadati Juve otpočetka s devetoricom igrača, tvrdi Enrique.

- Nije važno u kojoj formaciji igramo, nije neka razlika. To su dvije različite solucije, ali osjećamo se ugodno i s trojicom u obrani, kao i s četvoricom - objašnjava Pique razlike.

 

Juventus je također promijenio ove sezone tri formacije. Iz 3-5-2 prešli su prvo u 4-3-1-2, no onda je zasjala 4-2-3-1 gdje do izražaja dolazi njihov napadački potencijal kojeg je najbolje osjetila Barcelona.

Međutim, smatraju kako imaju snage za novi preokret, novo čudo:

- Može li Barcelona protiv Juventusa ponoviti utakmicu s PSG-om? U potpunosti vjerujemo u sebe, a i navijači su uz nas. Zajedno možemo do preokreta - tvrdi Ivan Rakitić.

U Torinu su i dalje umjereni, tvrde da se odigralo tek jedno poluvrijeme.

- Vrlo teška utakmica. Znamo koliko su jaki, oni su prvaci i imaju veliki motiv. Mi idemo tamo svjesni da smo veliki klub i da smo ravnopravni s njima. Moramo igrati organizirano i koristiti svoje šanse - rekao je Juveov Juan Cuadrado.

Juve bi mogao tamo zaigrati bez Paula Dybale, junaka prve utakmice. Zaradio je ozljedu protiv Pescare gdje je Juve bez problema upisao bodove uz 0-2.

Trener Allegri misli da je moguće kako će Argentinac zaigrati, no bez njega bi Juve bio oslabljen u napadačkoj igri budući da nemaju pravu zamjenu za takav profil igrača.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...