Obavijesti

Sport

Komentari 22

Stižu pojačanja: Biliću dovodim 2 napadača vrijedna 60 mil. €

Stižu pojačanja: Biliću dovodim 2 napadača vrijedna 60 mil. €
1

Želimo stvoriti vrhunsku ekipu, ali to moramo graditi postepeno. Ne možemo dosegnuti nivo Manchester Uniteda preko noći, rekao je David Sullivan

VIDEO

Izdašne financijske injekcije klubovima Premiershipa u vidu TV prava otvaraju nekolicinu atraktivnih mogućnosti ekipama u vrhu poretka lige. Jedan od takvih je i Bilićev West Ham koji se bori za izlazak u Europsku ligu od iduće jeseni.

Međutim, to su samo početne ambicije na koje će se nakalemiti puno veće stvari što je do znanja jasno dao suvlasnik kluba, David Sullivan. 

- Nadamo se da ćemo dovesti jednog ili dva igrača svjetske klase. Poslali smo ponudu za jednog takvog u Francuskoj, a za jednog iz Engleske ćemo ovog tjedna ponuditi između 25 i 30 milijuna eura - otkriva Sullivan pa dodaje:

- Želimo stvoriti vrhunsku ekipu, ali to moramo graditi postepeno. Ne možemo dosegnuti nivo Manchester Uniteda preko noći. Od Olimpijskog stadiona imat ćemo prihod od 15 milijuna eura godišnje, a ne 100 kako neki tvrde.

Slaven Bilić trebao bi imati na raspolaganju 65 milijuna eura, a veći dio te cifre potrošit će na napadača. Prema informacijama iz Engleske, u opticaju su tri imena: Christan Benteke (Liverpool), Alexandre Lacazette (Lyon) i Michy Batshuayi (Marseille). 

Vruća roba na tržištu francuski je napadač i povremeni reprezentativac Lacazette za kojeg se smatra da je prerestao francuski Le Championnat, stoga ga mnogi žele gledati u jednoj od najjačih liga svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja