Obavijesti

Sport

Komentari 7

Što starija, to bolja: Čudesna Mikica u četvrtfinalu Miamija!

Što starija, to bolja: Čudesna Mikica u četvrtfinalu Miamija!
4

Mirjana Lučić Baroni igra tenis života i ne misli stati. Izborila je četvrtfinale Miamija i čeka je Pliškova koju je dobila u četvrtfinalu Australije prije dva mjeseca. Kyrgios je izbacio Karlovića

VIDEO

Korak po korak Mirjana Lučić Baroni ide prema TOP 20. Nevjerojatna Mikica u 36. godini igra tenis života! Hrvatica je izborila četvrtfinale velikog WTA turnira u Miamiju nakon što je dobila Amerikanku Bethanie Mattek-Sands 7-5, 6-4.

Prvi set bio je prožet gubicima servisa, igračice su kombinirao čak sedam puta gubile gemove na svoj početni udarac, a samo pet puta zadržale servis. Srećom, Lučić-Baroni je na kraju uspjela ostvariti "break" više i dobiti set 7-5.

U drugom setu igračice su ipak češće uspijevale osvajati gemove na svom servisu, do rezultata 3-2 za Mattek-Sands nije bilo niti jednog "breaka", a tada je ponovno Amerikanka prva stigla do prednosti.

No, Lučić-Baroni je kao i u prvom setu odmah uzvratila "re-breakom", a kod 4-4 još jednom oduzela servis suparnici i zatim uspješno na svoj servis okončala dvoboj za prolazak među osam najboljih.

U četvrtfinalu će Lučić-Baroni igrati protiv druge nositeljice, Čehinje Karoline Pliškove. Do sada su međusobno igrale šest puta i omjer je 3-3, ali posljednji dvoboj u četvrtfinalu ovogodišnjeg Australian Opena dobila je Lučić-Baroni.

Već je pobjedom protiv Amerikanke u četvrtom kolu Mikica došla do 24. mjesta na WTA ljestvici, ali čini se da ne misli stati. Čeka je repriza četvrtfinala Australian Opena i nadamo se istom ishodu.

Kyrgios izbacio Karlovića

Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 4. kolo Miamija, bolji od njega bio je Australac Nick Kyrgios sa 6-4, 6-7 (3), 7-6 (2) nakon dva sata i 26 minuta igre.

Bio je to treći međusobni dvoboj Karlovića i Kyrgiosa i treća pobjeda Australca. Ključnom se pokazala dvostruka servis pogreška hrvatskog veterana na početku odlučujućeg "tie-breaka" kojom je Kyrgios stigao do vodstva od 2-0.

Mladi Australac je potom kod svoje prednosti od 4-1 sjajno izravno poentirao iz reterna za 5-1 i lako riješio odlučujuću igru u svoju korist sa 7-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'