Obavijesti

Sport

Komentari 10

Što su 'stručnjaci' pričali prije sezone: Ranieri? Zar stvarno?!

Što su 'stručnjaci' pričali prije sezone: Ranieri? Zar stvarno?!
2

Očekuje ih teška borba za ostanak u ligi, bez obzira tko bio menadžer. Velika su imena bila u opticaju, ali loše se izabralo. Vrijeme će pokazati sve, nadam se da sam u krivu - analizirao je Robbie Savage

VIDEO

Poslije neuspješne epizode Claudija Ranierija na klupi reprezentacije Grčke, mnogima je bio čudan Leicesterov izbor Talijana. Mnogima nije bilo jasno što se događa u glavama uprave 'lisica' koji su potjerali čudotvorca Nigela Pearsona, bivšeg menadžera momčadi koja se prošle godine u ovo vrijeme senzacionalno spasila ispadanja kad su ih mnogi otpisali. 

Pearson je potjeran zbog stvari nevezanih za zbivanja na travnjaku, Leicester je hitno morao pronaći čovjeka koji će ih u sezoni 2015./2016. odvesti u mirnu luku. Izbjeći ispadanje, cilj je koji se postavio pred popularnog Tinkermana...

Pogled na tablicu govori više od tisuću riječi, dok poseban začin daju izjave bivših engleskih igrača, aktualnih trenera i analitačara. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Što su drugi govorili?

Matt Le Tissier za Sky Sports:
 
- Leicestera čeka vrlo teška sezona, mogli bi jako patiti. Mislim da će im nedostajati timskog duha - bila je kratka ikona Southamptona. Gary Lineker je ponudio kreativno mišljenje na Twitteru:

- Claudio Ranieri? Stvarno? - zapitala se legenda engleskog nogometa, pa u intervju za BreatheSport nastavio:

- Ranieri je uistinu iskusan trener, ali to je neshvatljiv potez Leicestera. Nevjerojatno je da se uvijek vrte ista stara imena - tvrdio je Gary koji je inače ponikao u Leicesteru, a naslov prvaka osvojio u dresu Tottenhama  davne 1990. godine.

Naredne će sezone voditi emisiju 'Match of the day' u gaćama jer je to najavio u slučaju da 'lisice' osvoje Premiership.

'Nije on to što im treba'

Dietmar Hamman na Twitteru prognozirao je novu epizodu Leicestera u Championshipu: 

- Ne mogu vjerovati da je Leicester zaposlio Ranierija. Sjajan klub, odlični navijači, ali bojim se da će sljedeće sezone umjesto na Old Traffordu, gostovati kod MK Donsa - oštro je po odluci Leicesterove uprave opalio bivši njemački veznjak.

Harry Redknapp ostao je iznenađen i zbunjen poslije objave da je Talijan novi trener 'lisica':

- Ranieri je dobar čovjek, ali on nije pravi čovjek za Leicester. Nakon onog što mu se dogodilo u Grčkoj, iznenađen sam da je dobio priliku u Premiershipu - govorio je obožavatelj hrvatskih igrača i bivši trener Tottenhama putem Twittera.

PIXSELL

Nekadašnji veznjak Leicestera, načinom igre sličan Gennaru Gattusu, procijenio je da Ranieri neće moći nastaviti Pearsonovim stopama jer neće znati kako motivirati igrače:

- Ranieri, dobar menadžer, ali po meni ne za Leicester. Ako igrate za ovaj klub, morate imati trenera koji će igračima objasniti što to znači. O'Neill i Pearson su idealni izbori, pa čak i Neill Lennon. Trebali su se okrenuti njima. 

Očekuje ih teška borba za ostanak u ligi, bez obzira tko bio menadžer. Velika su imena bila u opticaju, ali loše se izabralo. Vrijeme će pokazati sve, nadam se da sam u krivu - analizirao je Robbie Savage. Danas je presretan što nije bio u pravu.

'Ispadaju Bournemouth, Leicester i Watford'

Stan Collymore, engleska ptica selica ni u kojem slučaju nije vjerovao u čovjeka iz Rima. Objasnio je to za Daily Mirror:

- Prethodna sezona na King Poweru bila je čudesna. Bijeg sa dna ugradio je neopisivu vjeru u igrače. Nigel Pearson je bio prava osoba za nastaviti siguran posao. Nažalost, sve se okrenulo. Nisam uvjeren u 'Tinkermana' Ranierija jer Pearson je bio gazda u svlačionici, igrači su mu vjerovali. Ranieri tek mora zaraditi njihovo poštovanje - rezimirao je bivši engleski napadač.

Analitičar koji je u Engleskoj predmet podrugljivih komentara promašio je čitav nogomet i to debelo. Michael Owen najradije bi obrisao Twitter profil.

- Moje prognoze: Prvih šest: Chelsea, Manchester United, Arsenal, Manchester City, Liverpool, Tottenham
Posljednja trojka: Bournemouth, Leicester, Watford. Da vidim vaše prognoze!' - javio se nekadašnji napadač Liverpoola i engleske reprezentacije. 

Bolje da nije...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica