Obavijesti

Sport

Komentari 265

Perverzije na Etihadu: Monaco i City odigrali utakmicu sezone

Perverzije na Etihadu: Monaco i City odigrali utakmicu sezone
9

UTAKMICA SEZONE Nema sumnje, u 1/8 finala LP vidjeli smo utakmicu sezone na Etihadu. Monaco je bio fantastičan dvije trećine meča i vodio, ali City je u finišu ostvario pobjedu od 5-3. Čudesno...

VIDEO

Onaj tko je propustio utakmicu Manchester Cityja i Monaca na Etihadu u sklopu osmine finala Lige prvaka, neka hitno ode pogledati snimku. Svaki nogometni sladokusac dužan je sebi priuštiti ovakav praznik za oči, a oni koji su gledali meč, neka ga pogledaju ponovno.

Dakle, City je u najboljoj utakmici sezone pobijedio Monaco 5-3. A djelovali su tako beznadno dvije trećine utakmice jer je Jardimov Monaco držao 'sat nogometa' Pepovim 'građanima'. Ovih osam golova najefikasnija je prva utakmica nokaut faze u povijesti Lige prvaka.

Uoči ove utakmice, samo je Barcelona zabila više golova od Monaca u svim natjecanjima ove sezone. U 40 utakmica Španjolci su utrpali 109 golova, a Monaco ima 108 postignutih u 41 meč! Taj je rekord razbio Subin tim, ali uzalud, ostali su poraženi poslije velike utakmice.

Monaco najavio juriš i održao obećanje

Počeli su hrabro, kako je i najavljivao portugalski strateg Jardim. U 20. minuti Kamil Glik propušta zicer poslije kornera da bi Monaco bio kažnjen u 26. minuti. City je preko svoje lijeve strane probio obranu Monaca. Sve je fantastično odradio kapetan David Silva koji je dodao Saneu, a ovaj proslijedio loptu Raheemu Sterlingu za 1-0.

Dvije minute poslije, kapetan Falcao stupa na scenu. Izjednačio je Monaco ekspresno. Poslije kombinacije Bernarda Silve i ubačaja Fabinha, stari lisac Falcao pobjegao je obrani Cityja i zabio iz blizine glavom za 1-1.

Monaco stiže do vodstva u 40. minuti. Kylian Mbappe igrač je kojeg smo ranije apostrofirali kao ponajvećeg talenta u Europi, a upravo on je zapaprio Wilyu Caballeru na golu Cityja. Pucao je iskosa s desetak metara te probio Caballera koji se samo mogao nakloniti čudu od djeteta.

Mogli su gosti pobjeći na dva razlike da je Kolumbijac Falcao bio precizan iz penala. Nicolas Otamendi faulom je zaustavio baš golgetera Monaca, a ovaj je uzeo loptu i zapucao penal. Odnosno, Argentinac Caballero sjajno je to pročitao i obranio.

Užasan kiks našeg Subašića

Upravo to podiglo je domaće pa su krenuli žestoko naprijed. U 59. minuti veliki kiks napravio je naš reprezentativni golman Danijel Subašić. Bio je to običan udarac iz trka Argentinca, ništa strašno za golmane, ali Subašić je katastrofalno reagirao i lopta mu je izmigoljila u mrežu.

No, prava ekstaza nastaje u 62. minuti  Monaco ima novo vodstvo samo tri minute poslije užasnog kiksa našeg Danijela Subašića.

Falcao je pobjegao pažnji obrane opet i iskupio se za promašeni penal prekrasnim lobom. Caballero, pa sve i da je Neuer, ne bi ništa ovdje mogao! I nažalost po sve pristalice francuskog kluba, tu priča staje za njih. Na scenu stupa neki novi City.

City furiozan u finišu utakmice

Sergio Aguero savladava ponovno Subašića i vraća Engleze u igru u 71. minuti, a sedam minuta poslije dolazi do potpunog preokreta golom Johna Stonesa poslije kornera Yaye Tourea. Skinuo je nekoliko minuta kasnije zicer Subašić, ali 'građani' bježe na 5-3 preko Leroya Sanea.

Sjajna akcija okrunjena je golom, a već minutu kasnije Falcao je imao zicer za 5-4, no obranio je to Caballero.

Ovako uzbudljivu utakmicu nismo pratili godinama unazad. Osam golova, konstantno napadački nogomet obje momčadi uz niz sjajnih potentnih igrača s obje strane pružio je nezaboravnu nogometu večer.

Naklon i jednima i drugima!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 265
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba