Obavijesti

Sport

Komentari 26

Subašić se oprašta od nogometa

Subašić se oprašta od nogometa
9

Čovjek čije su obrane oduševljavale Hrvatsku na putu do ruskog srebra 2018. nakon nešto manje od dvije sezone od povratka među bijele odlučio je reći zbogom profesionalnoj karijeri u 39. godini

VIDEO

Emotivno je Danijelu Subašiću bilo na finalu Kupa na Rujevici. Iako nije igrao, bivši reprezentativni golman, heroj pohoda na rusko srebro 2018., proslavio je treći pokal Rabuzinova sunca i baš je njemu kapetan Marko Livaja prvome predao trofej da ga podigne pred navijačima, a sin Antonio dobio je zlatnu medalju.

- Hrvoje Ćustić, Hrvoje Ćustić - skandirala je Torcida i pozdravila Zadranina koji je teško mogao zaustaviti suze.

Pokretanje videa...

Prvi trening Subašića i Melnjaka u Hajduku 01:16

Subašić, koji će u listopadu napuniti 39 godina, prelomio je: u nedjeljnoj utakmici protiv Šibenika na Poljudu (17 sati) oprostit će se od nogometa. Hoće li braniti i koliko, još nije poznato.

Dobri duh Hajdukove svlačionice, koji se u rujnu 2021. vratio nakon više od godinu dana pauze od isteka ugovora s Monacom kao zamjena za ozlijeđenog Josipa Posavca, branio je za bijele u drugom mandatu u šest utakmica (četiri u HNL-u, dvije u Kupu), posljednji put u veljači prošle godine u porazu od Rijeke na Poljudu 3-1. Ukupno je nastupio 132 puta.

Zagreb:  Hajduk i Lokomotiva odigrali 3:3 uz dva autogola Hajduka

Nekadašnji najbolji golman francuske lige i prvak s Monacom 2016/17. reći će zbogom nogometu dva dana nakon što to u Varaždinu u dresu Lokomotive napravi njegov kolega iz srebrne generacije Josip Pivarić (34).

A svečarskoj atmosferi na Poljudu pridonijet će i 100. nastup Marka Livaje za Hajduk. On čeka kaznu HNS-a zbog pjevanja neprimjerene pjesme u finalu Kupa, ali će je, izgledno je, doznati tek nakon završetka sezone HNL-a.

Hajduk osvojio 32. izdanje Hrvatskog nogometnog kupa

"Pozivamo sve navijače, članove i pretplatnike, sponzore i prijatelje kluba i sve kojima je bila boja u srcu da napune poljudske tribine do posljednjeg mjesta. Svi u bijelim majicama dođimo ispratiti staru i zaželjeti momčadi i klubu puno sreće u novoj sezoni. Jer Hajduk je ono što nas čini sretnim, bez obzira što radili i gdje se nalazili", poručili su iz Hajduka u pozivu na utakmicu.

Karijera Danijela Subašića:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'