Obavijesti

Sport

Komentari 22

Rijeka u Zaprešiću: Premije iz Dinama? Ma to su budalaštine

Rijeka u Zaprešiću: Premije iz Dinama? Ma to su budalaštine
1

RIJEKA U ZAPREŠIĆU Lider MAXtv Prve lige od 17 sati gostuje kod Intera. U Zaprešiću Rijeka nije pobijedila od 2007. Bijeli imaju šest bodova prednosti pred drugoplasiranim Dinamom

VIDEO

Rijeka u Zaprešiću nije slavila u posljednjih deset utakmica. Zadnji je put pobijedila 1-0 golom Anasa Sharbinija u srpnju 2007. 

- Očito u tome ima nešto. Uvijek se Rijeka kod nas muči - rekao nam je Samir Toplak, trener “Diva iz predgrađa”.

Dvaput su Riječani proteklih sezona u Zaprešiću promašivali penale za pobjedu. To je jedini travnjak u HNL-u na kojemu Matjaž Kek još nije slavio. Inter će učiniti sve da nastavi sjajni domaći niz protiv Rijeke, a Samira Toplaka ljute priče o stimulacijama i premijama.

- Pa ne igramo mi za Dinamo, nego za sebe. Želimo biti prvi koji će ove sezone pobijediti Rijeku. To je naš motiv. Kakve premije iz Maksimira? Nema govora o tome, to su budalaštine - oštar je Toplak.

Travnjak u Zaprešiću često je bio problematičan, sad bi trebao biti u dobrom stanju. Rijeka će, tvrdi Toplak, teško prokockati plus šest.

- Ako ne budu prvaci, sami su si krivi. Imaju prednost, imaju igru i atmosferu. Dinamo će teško dobiti sve utakmice do kraja - rekao je Toplak i za kraj nahvalio najboljeg riječkog igrača.

- Andrijaševiću je mjesto u reprezentaciji, i to među 11. Jedan je od naših najboljih igrača u ovom trenutku.

Polufinale Kupa: Prijenosi su na HTV-u i HNTV-u

Dinamo i Split prvu utakmicu polufinala Kupa igraju u Maksimiru u srijedu, 1. ožujka, u 16.45 sati. Prijenos te utakmice je na HTV-u i HNTV-u. Rijeka i Osijek na Rujevici počinju u 18.30 sati. Prijenos utakmice bit će na HNTV-u. Uzvrati se igraju 15. ožujka.

Hajduk nakon Istre čekaju dva velika derbija

Odličan je bio Hajduk protiv Puljana, i to je za “bile” sjajna uvertira u dvije teške utakmice koje ih čekaju u iduća dva tjedna. Hajduk će prvo iduće nedjelje od 15 sati igrati derbi s Osijekom u Gradskom vrtu, a šest dana nakon toga u Jadranskom derbiju na Poljudu gostuje prva momčad lige Rijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu