Obavijesti

Sport

Komentari 225

Svijet se divi našem kapetanu: Luka je najbolji igrač El Clasica

Svijet se divi našem kapetanu: Luka je najbolji igrač El Clasica
1

Najbolji igrač El Clasica. Pazio je na sve, oduzeo toliko lopti i vodio igru Reala. Dominirao je i nastup završio asistencijom, pišu Španjolci te na kraju poentiraju: Luka Modrić je bio spektakularan

VIDEO

Luka Modrić sve je oduševio u El Clasicu. Osim što je asisitrao za gol Sergia Ramosa u zadnjih trenucima utakmice, posebno je oduševio besprijekornom igrom u obje faze.

Naročito u defenzivi gdje je bez pogreške ordinirao u vlastitoj polovici, čitajući igru te iznoseći lopte za kvalitetnu tranziciju Reala. Poslije utakmice Luka je rekao sljedeće:

- Jako važan i zaslužen bod. Borili smo se do kraja i nismo odustali u nijednom trenutku. Igrali smo dobro, posebno u prvom poluvremenu. Oni su dominirali u drugom i poveli, ali mi nikada nismo odustali. Ovakav gol u Clasicu je kao pobjeda. Jako je bitno i da smo ostali na vrhu ljestvice i da nismo popustili. Sada samo moramo tako nastaviti. U dobroj smo formi s odličnim nizom i igramo s puno samopouzdanja. Imamo 33 utakmice u nizu bez poraza. Imamo igrače svjetske klase i ako igramo kao momčad, i dajemo sve na terenu, onda nas jako teško netko može pobijediti.

Asistencija Sergiju Ramosu bila je kopija gola Reala protiv Atletica u finalu Lige prvaka 2014. Najbolji u najvažnijim trenucima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Modrić je bio okosnica Reala. Ukrao je loptu gotovo svakom igraču Barcelone, uključujući i Messija. Besprijekorno je čitao igru suparnika i vodio igru svoje momčadi. Pored toga, asistirao je za jedini gol Reala - smatra katalonska La Vanguardia.

Luka se morao brinuti za smanjivanje koridora za igru Leu Messiju. Budući da ovaj nije ništa posebno napravio, zadatak je uspio.

- Na početku je više pozornosti obraćao na čuvanje Messija, kojeg je jedini mogao zaustaviti, ali je kasnije počeo i razvijati igru Reala. Za kraj vrhunske predstave upisao je i asistenciju - piše katalonski Sport.

El Mundo Deportivo je također oduševljen izvedbom našeg kapetana.

- Najbolji igrač El Clasica. Pazio je na sve, oduzeo toliko lopti i vodio igru Reala. Dominirao je i nastup završio asistencijom za gol te završavaju u stilu:

- Modrić je bio spektakularan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener