Obavijesti

Sport

Komentari 15

Tata Haaland: Erling dobro igra u Borussiji, ali mora ići dalje...

Tata Haaland: Erling dobro igra u Borussiji, ali mora ići dalje...
5

Povezuje nas se s više od 100 klubova, ali činjenica je da je španjolska odlična liga za mog sina. Osim toga, moj sin obožava igrati s Martinom (Odegaardom, op.a.) koji je sjajan nogometaš, kaže tata Haaland

VIDEO

Norveški napadač Erling Haaland (19) najveća je senzacija ovogodišnje Lige prvaka. Utrpao je hrpu golova u Salzburgu pa zimus za skromnih 20 milijuna eura, kolika mu je bila klauzula, preselio u Borussiju Dortmund. Mali Erling samo je nastavio gdje je stao. Na kontu ove sezone ima već 40 golova u 33 nastupa, a stigao je i ostvariti devet asistencija.

Njegove sjajne igre zapazili su i oni najveći te najbogatiji klubovi, a prvi u redu za njegovo dovođenje stoji Real Madrid koji očajnički traži mladog napadača koji će uskočiti kao dugoročna zamjena za Karima Benzemu (32) koji je već u poznim igračkima godinama. Real je svježu krv probao dobiti ljetos od Luke Jovića (22), ali srpski je napadač zabio samo dva gola, iako je prilika dobio napretek.

Marca javlja da će se Real riješiti "srpskog promašaja od 60 milijuna eura" te ga prodati ili poslati na kaljenje u nešto slabiji klub, dok je Mariano Diaz prekrižen. Struka Reala, prema pisanju Marce, procijenila je da Jović i Diaz nisu materijal za madridski klub.

'Erling voli igrati s Odegaardom'

O Erlingovoj karijeri skrbi otac Alf-Inge, bivši nogometaš Leedsa. Tata Haaland ne odbacuje mogućnost da njegov sin na ljeto završi u madridskom Realu.

- Jako sam sretan Erlingovim nastupima za Borussiju, ali meni je najvažnije da on nastavi rasti i razvijati se - rekao je Alf-Inge i tako dao naslutiti da je Haaland mlađi spreman za korak više u svojoj karijeri.

- Povezuje nas se s više od 100 klubova, ali činjenica je da je španjolska odlična liga za mog sina. Osim toga, moj sin obožava igrati s Martinom (Odegaardom, op.a.) koji je sjajan nogometaš i s kojim se savršeno razumije - rekao je Alf-Inge nedavno za španjolski AS.

GES / Football / Borussia Dortmund - FC Cologne, January 24th, 2020

Odegaard će se na ljeto vratiti u "kraljevski klub". Trenutačno je na posudbi u Real Sociedadu u kojem oduševljava, a prema zadnjim utakmicama, čini se da je sazrio i da je spreman preuzeti ključeve Realove vezne linije.

Real se nada da će profitirati od klauzule u Haalandovu ugovoru s Borussijom prema kojoj u siječnju 2021. može napustiti Dortmund za 75 milijuna eura, a to je novac koji će Realov predsjednik Perez rado iskeširati.

Pokretanje videa...

00:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom