Obavijesti

Sport

Komentari 7

Conte napušta reprezentaciju nakon Eura, odlazi u Chelsea?

Conte napušta reprezentaciju nakon Eura, odlazi u Chelsea?
1

Antonio Conte mi je rekao da će njegovo iskustvo s talijanskom reprezentacijom završiti nakon što prođe Euro, rekao je predsjednik Talijanskog nogometnog saveza Carlo Tavecchio

VIDEO

Bivši trener Juventusa i sadašnji izbornik talijanske reprezentacije Antonio Conte bliže je nego ikad prelasku na klupu Chelseaja. Conte nakon Eura napušta 'azzurre', a zamislite kako bi tek onda izgledala Premier liga sljedeće sezone:

Pep Guardiola u Manchester Cityju, Jürgen Klopp u Liverpoolu, Claudio Ranieri u Leicesteru, Slaven Bilić u West Hamu, Rafael Benitez u Newcastleu, Arsene Wenger u Arsenalu i eventualno Jose Mourinho u Unitedu. Jedino još fali Carlo Ancelotti da bi liga bila "potpuna".

Predsjednik Talijanskog nogometnog saveza Carlo Tavecchio potvrdio je za talijanski Sky Sports da će Antonio Conte dati ostavku nakon Europskog prvenstva u Francuskoj.

- Antonio Conte mi je rekao da će njegovo iskustvo s talijanskom reprezentacijom završiti nakon što prođe Euro - rekao je Tavecchio.

Chelsea traži trajnu zamjenu

Otkad je Jose Mourinho, nakon niza loših rezultata, dobio otkaz, Chelsea traga za njegovim nasljednikom. Guus Hiddink je po drugi put u povijesti Chelseaja došao spasiti sezonu i za sad mu to relativno uspijeva (gledajući rezultate u Premiershipu). Na kraju sezone odlazi u zasluženu mirovinu, a iako su se kao nasljednici spominjali trener Atletica Diego Simeone i trener Juventusa Massimiliano Allegri, izgleda da će na klupu Chelseaja drugi Talijan.

Sve je dobilo zaokret kada je Roman Abramovič održao razgovor s Antonijem Conteom u Monacu. Conte je dobio ponudu da stvori klub koji će imati identitet, a da pritom koristi i radi s igračima koje Chelsea već ima. Conte je tu ponudu navodno prihvatio.

Talijanski izbornik je već ranije otvoreno kritizirao talijansku reprezentaciju i izrazio nezadovoljstvo, stoga se prelazak u Chelsea čini itekako moguć i realan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja