Obavijesti

Sport

Komentari 86

Dinamo promašivao, ali jedna lopta odvela ga je u polufinale

Dinamo promašivao, ali jedna lopta odvela ga je u polufinale
17

Dinamo je u polufinalu Kupa. "Modri" su pobijedili Inter u Zaprešiću 1-0 golom Armina Hodžića. Promašili su dinamovci dosta šansi, prednjačio je Fernandes, ali nije im se to osvetilo...

VIDEO

Dinamo je u polufinalu Kupa. "Modri" su pobijedili Inter u Zaprešiću u odgođenoj utakmici četvrtfinala golom Armina Hodžića u 10. minuti utakmice.

Gordon Schildenfeld, koji je nakon više od pola godine zaigrao za Dinamo, asistirao je Hodžiću za jedini gol na utakmici.

Do zadnjih trenutaka nije se znalo hoće li se uopće igrati u Zaprešiću. Kiša je padala od jutra, a travnjak je bio potopljen. Poslijepodne je kiša prestala, a glavni sudac Ante Vučemilović-Šimunović zajedno s kapetanima odlučio je da se može igrati.

Dinamo je krenuo u sastavu Ježina; Matel, Benković, Schildenfeld, Musa; Antolić, Rog, Soudani, Ćorić, Fernandes; Hodžić. Pred oko stotinjak navijača Dinamo je poveo u 10. minuti. Schifo je sjajno prebacio obranu Intera, a Hodžić mirno zabio za 1-0. Imali su "modri" još dvije dobre šanse, ali ostalo je 1-0 do odmora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nastavku je Inter bio nešto konkretniji, ali brzo je Dinamo vratio posjed u svoju korist i nastavio redati šanse. Junior Fernandes mogao je zabiti barem dva gola, ali njegovi promašaji nisu koštali Dinamo.

Inter nije stvorio niti jednu pravu šansu pred golom Ježine i "modri" su zasluženo prošli u polufinale.

Ždrijeb: Dinamo, Hajduk, Rijeka i Slaven Belupo

Dinamo je posljednji prošao u polufinale Kupa. Ždrijeb će biti u ponedjeljak, a u bubnju će biti Dinamo, Hajduk, Rijeka i Slaven Belupo.

Četvrtfinale Kupa: Inter - Dinamo 0-1 (Hodžić 10)

90' + 2' KRAJ UTAKMICE! Dinamo je prošao u polufinale Kupa. "Modri" su slavili u Zaprešiću protiv Intera golom Armina Hodžića u 10. minuti. 

 

[HRVATSKI KUP] 90'+2 Kraj utakmice u Zaprešiću gdje su Modri pogotkom Hodžića upisali 1:0 pobjedu protiv NK Inter-Zapreš...

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 10. veljača 2016

90' Opet Fernandes! Što je sve promašio danas...

80' Još 10 minuta nade za Inter. Dinamo vodi 1-0 golom Hodžića iz 10. minute. "Modri" su mogli riješiti sve da su Soudani ili Fernandes pogodili jednu od brojnih šansi. Pogotovo Fernandes, koji je išao sam na golmana Intera. Zasad se to nije osvetilo zagrebačkim "modrima".

75' Zoran Mamić izvadio je Antu Ćorića, a uveo je stopera Sigalija.

74' Nova šansa za Fernandesa! Sanjat će Dinamov napadač golmana Intera...

70' Zicer za Dinamo! Brekalo je proigrao Juniora Fernandesa koji je išao sam na golmana Intera, ali svaka čast Čoviću koji spašava domaćina. Ostaje 1-0 za Dinamo.

65' Hodžić je izašao, ušao je Josip Brekalo, igrač koji je oduševio na SP-u za mlade uzraste. 

64' Velika šansa za Dinamo! Soudani je pucao, ali Čović brani! 

60' Inter je konačno malo stisnuo. Domaći su sve više na polovici Dinama.

55' Mlinar puca. Lopta jedva dolazi do gola. Točnije, odlazi kraj gola. Nestoroski je u međuvremenu dobio žuti karton. Čini se zbog prigovora. 

46' Počelo je drugo poluvrijeme u Zaprešiću!

45' Kraj prvog dijela! Dinamo vodi protiv Intera golom Armina Hodžića u četvrtfinalnoj utakmici Kupa. "Modri" bez problema drže to vodstvo od 10. minute susreta po dosta teškom terenu. Na tribinama je oko stotinjak navijača.

43' Nova šansa za Dinamo! Fernandes se sjajno okrenuo na centru i izbacio Soudanija, ali Alžirac katastrofalno prima loptu. 

37' Teren u Zaprešiću je sve lošiji. Igrači se sve više muče s kontrolom lopte. Dinamo bez većih problema održava vodstvo od 10. minute. Armin Hodžić zabio je na asistenciju Gordona Schildenfelda.

31' Velika prilika za Dinamo! Hodžić je izbacio Soudanija jedan na jedan s golmanom Čovićem, ali Alžirac nije uspio progurati loptu u mrežu. Ostaje 1-0 za Dinamo.

26' Prilično mirna utakmica. Gotovo kao prijateljski susret. Dinamo ima loptu, Inter se brani i sramežljivo pokušava nešto napraviti u napadu.

17' Inter je zaprijetio nakon kornera. No Dinamov golman nije imao posla. "Modri" su poveli iz prvog pravog napada na utakmici. 

10' GOOOOOL! Dinamo je poveo preko Armina Hodžića. Schildenfeld je dugom loptom sjajno pronašao Hodžića, Dinamov napadač izbjegao je zaleđe i mirno zabio za vodstvo "modrih". Domaći su se žalili da je Hodžić bio u ofsajdu...

 

[LIVE NK Inter-Zaprešić - Dinamo] 10' GOOOOOOOOOL! Modri vode 1:0! Hodžić! Ajmooooo!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 10. veljača 2016

5' Početno ispitivanje snaga. Teren je zasad u solidnom stanju. No kako vrijeme bude odmicalo, igračima će biti sve teže. Kiša je opet počela padati...

1' Počela je utakmica u Zaprešiću! Inter protiv Dinama za polufinale Kupa. Domaći igraju u Čović, Hanžek, Komorski, Ćosić, Čeliković; Mazalović, Mlinar, Bočkaj, Zulim, Glavina; Nestorovski. Dinamo kreće s postavom Ježina; Matel, Benković, Schildenfeld, Musa; Antolić, Rog, Soudani, Ćorić, Fernandes; Hodžić.

 

[HRVATSKI KUP] 1' Počela je utakmica četvrtfinala Kupa NK Inter-Zaprešić - Dinamo! Ajmooooo Modri!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 10. veljača 2016

16:30 Igrat će se u Zaprešiću. To je posljednja informacija o utakmici četvrtfinala Kupa između Intera i Dinama. Jaka kiša potopila je Zaprešić i okolicu, a travnjak je bio u katastrofalnom stanju. Kiša je poslijepodne stala i oko 16 sati na teren je izašao glavni sudac Ante Vučemilović-Šimunović te zajedno s kapetanima momčadi odlučio da će se utakmica ipak igrati. Susret počinje u 17:00 sati.

Odgoda je bila izgledna, a onda preokret...

Nakon što se jaka kiša sinoć i danas ujutro izlila na Zaprešić i njegovu okolicu, postalo je jasno da će vremenske prilike odigrati veliku ulogu u za danas predviđenoj utakmici četvrtfinala Kupa.

Teren u Zaprešiću je jutros bio doslovno potopljen, što dokazuje i video glavnog tajnika Intera Igora Džanka.

No kiša je tijekom dana prestala, a teren je uz velike napore organizatora iz minute u minutu izgledao sve bolje i oko 16 sati na teren je izašao glavni sudac utakmice Ante Vučemilović-Šimunović te zajedno s kapetanima momčadi odlučio da će se utakmica ipak igrati u prvotno predviđenom terminu od 17 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi