Obavijesti

Sport

Komentari 119

Levski će protiv Hajduka igrati pred praznim tribinama!

Levski će protiv Hajduka igrati pred praznim tribinama!
1

Hajduk nije imao sreće u ždrijebu Europa lige. U 2. pretkolu Hajduk ide na pobjednika susreta između Levskog iz Bugarske i Sutjeske iz Crne Gore. Prva utakmica na rasporedu je 13. srpnja.

VIDEO

Hajduk će u 2. pretkolu Europa lige igrati protiv pobjednika susreta između crnogorske Sutjeske i bugarskog Levskog. 

Za razliku od ostalih naših predstavnika, sreća nije pomazila Hajduk. Već sredinom srpnja čeka ih težak izazov, vjerojatno u obliku bugarskog predstavnika. Levski je veliki favorit u dvoboju protiv Crnogoraca, a s Hajdukom se već jednom susreo u Europi. To je bilo u sezoni 1999/00 i tad su Bugari prošli dalje. 

Prva utakmica je na rasporedu 13. srpnja, a uzvrat je 20. srpnja 2017. godine. 

Prema ždrijebu momčad Joana Carrilla bi prvu utakmicu trebala igrati kod kuće, a drugu u gostima.

Ako Levski izbaci Sutjesku, protiv Hajduka će se igrati pred praznim tribinama - potvrdili su nam iz bugarskog kluba. 

No nije jedino Levski u problemu, pitanje je gdje će se odigrati prva utakmic koja je na rasporedu 13. srpnja. Dan kasnije trebala bi se na Poljudu održati Ultra, a Hajduk zbpg toga ugostiti Bugare u Dugopolju. No razlika u kapacitetu između Poljuda i stadiona u Dugopolja je 28.000 mjesta, što prevedeno u brojke znači da bi Hajduk ostao 'kratak' za cirka 300.000 eura. Ugovor s organizatorima Ultre još nije potpisan, a ukoliko oni ne iskeširaju barem 2,5 milijuna kuna, mogu slobodno otkazati događanje jer im Hajduk neće ustupiti Poljud i pretrpjeti toliku financijsku štetu.. 

 

- Uh, Levski? Gdje Hajduk igra prvu? U Bugarskoj će biti gadno. Ne znam smije li Levski igrati na svom stadionu, ali ako se bude igralo na Nacionalnom stadionu u Sofiji, bit će sigurno 40.000 navijača. Sve će biti krcato - javio nam se bivši nogometaš CSKA, danas igrač Zrinjskog Tonći Kukoč.

- Hajduk može proći, ali ovo je za njega jako loš ždrijeb. Levski je uz CSKA i Ludogorec najjači bugarski klub - kaže nekadašnji bek Hajduka, koji je sa Zrinjskim izvukao Maribor i uhvatili smo ga na pripremama.

- Baš treniramo. Odličan ždrijeb za nas. To nije onaj Maribor otprije tri godine. Zadovoljni smo. Super je i što nećemo morati daleko putovati - dodao je Tonći Kukoč.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve