Obavijesti

Sport

Komentari 23

Eto zašto su ga jedva čekali: Dario Šarić utrpao 21 Hezonji!

Eto zašto su ga jedva čekali: Dario Šarić utrpao 21 Hezonji!
1

Prvi dvoboj Hrvata ove sezone tako je pripao Hezonji i njegovu Orlandu. Šarić je na parketu proveo 31 minutu i u trećoj utakmici sezone pokazao Amerikancima zašto su ga 76ersi doveli

VIDEO

Gusto je bilo do samog kraja. Orlando Magic Marija Hezonje porazio je Philadelphiju 76ers Darija Šarića 103-101. Bio je to susred dvojice Hrvata i prijatelja, a iako je Hezonja odnio pobjedu, Šarić je ostavio bolji dojam.

Naš sjajni košarkaš proveo je 31 minutu na parketu i zabio 21 koš. Šutirao je 9-15, tricu je držao na razini pogodivši 3-4.

S druge strane našao se Mario Hezonja, koji je u igri proveo 12 minuta. Hezonja je u tom periodu pogodio šut za dva poena.

Prvi dvoboj Hrvata ove sezone tako je pripao Hezonji i njegovu Orlandu, kojeg je do pobjede nosio Nikola Vućević s 24 poena i 14 skokova. Serge Ibaka je zabio 21 dok Damjan Rudež nije ulazio u igru.

Najbolji u redovima 76ersa bili su Hollis Thompson s 22 poena, Dario Šarić s 21 i Joel Embiid s 18 poena i 10 skokova.

Nakon svega, Šarić je na svojem Facebook profilu objavio zajedničku fotografiju sebe i Hezonje. Majstori bili, majstori ostali.

Šarić dobio konkurenciju

Philadelphia i Oklahoma City Thunder dogovorili su razmjenu igrača. Sixersi su tako u Oklahomu poslali igrača s velikim potencijalom Jeramija Granta (22), a u suprotnom smjeru otišao je igrač s velikim iskustvom Ersan Ilyasova (29). Turčin će postati konkurencija Šariću za poziciju, a za očekivati je da će mu uzeti dio minutaže.

I dok je Ilyasova gotov igrač koji je u malom padu, Thunder je dobio atletski potentnog Granta za kojeg će vrijeme pokazati hoće li se razviti u vrlo dobrog rotacijskog igrača ili će biti promašaj. Sve opcije su otvorene, piše Sportnet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige