Obavijesti

Sport

Komentari 34

Tottenham ne posustaje: S 4 komada ispratio je Stoke City

Tottenham ne posustaje: S 4 komada ispratio je Stoke City
1

Sjajno igra Tottenham ove sezone, a najveće zasluge može pripisati Argentincu na klupi 'pijetlova'. Otkad je došao, londonski klub se preporodio pa mu čelnici nude novi ugovor

VIDEO

Nogometaši Tottenhama pobijedili su Stoke City 4-0 i ostali u utrci za naslov prvaka Premier lige. Nakon što je u nedjelju Leicester City ispustio bodove protiv West Hama odigravši neriješeno 2-2, 'spursi' Mauricija Pochettina iskoristili su kiks i približili se na pet bodova zaostatka.

Sjajno igra Tottenham ove sezone, a najveće zasluge može pripisati Argentincu na klupi 'pijetlova'. Otkad je došao, londonski klub se preporodio. Stoga su ga čelnici Tottenhama odlučili zadržati i planiraju mu ponuditi novi ugovor vrijedan sedam milijuna eura po sezoni sljedećih pet godina.

Loše je krenulo za Stoke već u 9. minuti. Sjajno se Harry Kane snašao i pogodio s ruba šesnaesterca. Na drugi pogodak se čekalo do 67. minute, kada Dele Alli pogađa za vodstvo 2-0. Samo četiri minute kasnije Harry Kane ponovo pogađa, svoj 24. gol u sezoni. Zanimljivo, najbolji strijelac Premier lige sam ima više golova nego Aston Villa u cijeloj sezoni - 23, a sada ima i dva gola prednosti nad Jamiem Vardyjem.

Do kraja je mrežu 'pottersa' ponovo zatresao Dele Alli. Mladi engleski reprezentativac sada je na brojci od 10 golova u sezoni od kojih je čak osam zabio na gostovanju. No prije drugog gola pošteno se osramotio iako se jučer hvalio "tunelom" koji je prodao Modriću na pripremnoj utakmici uoči početka ove sezone. Dele Alli je promašio nemoguće.

Leicester je i dalje prvi na tablici sa 73 boda. Slijedi ga Tottenham sa 68i Manchester City sa 60. Arsenal je četvrti sa 60 bodova kao i City, dok je Manchester United peti. Ostala su još četiri kola do kraja prvenstva.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba