Obavijesti

Sport

Komentari 73

Transfer bomba na pomolu: Mascherano ide u Juventus?

Transfer bomba na pomolu: Mascherano ide u Juventus?
1

Juventusu bi dobro sjeo profil igrača kao što je Mascherano, pogotovo ako bi ga koristio u veznoj liniji. Ozlijeđen je Claudio Marchisio, a Sami Khedira je 'tempirajuća bomba'

VIDEO

Stoper i zadnji vezni Barcelone Javier Mascherano je blizu Juventusa! Više španjolskih medija je objavilo ovu vijest, a kako se navodi, Argentinac bi za 'staru damu' mogao potpisati na tri godine bez obzira što mu ugovor s Barcom istječe 2018. godine. Trebao bi dobiti i veću plaću u Italiji.

Mascherano razmišlja o promjeni sredine, a Barca traži stopera svjetske kvalitete, piše Mundo Deportivo. Dalje, gledajući Barcinu momčad jedini koji bi mogao biti zamijenjen iz prve momčadi je Mascherano. Gerard Pique ne ide nigdje, Sergio Busquets još manje, stoga je najizgledniji rastanak borbenog Argentinca sa španjolskim prvakom.

Također, Mascherano bi rado karijeru završio na poziciji zadnjeg veznog. Iako dobro igra stopera, ne preferira tu poziciju.

Juventusu bi dobro sjeo profil igrača kao što je Mascherano, pogotovo ako bi ga koristio u veznoj liniji. Ozlijeđen je Claudio Marchisio, a Sami Khedira je 'tempirajuća bomba' - nikad ne znaš kad će se ozlijediti. Bio bi stvarno sjajan posao Juventusa kada bi doveo igrača kao što je Mascherano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu