Obavijesti

Sport

Komentari 2

Trener Sousa pohvalio Kalinića i Badelja: Sretan sam sa njima

Trener Sousa pohvalio Kalinića i Badelja: Sretan sam sa njima
1

Fiorentina i Tottenham odigrali su 1-1 na Artemio Franchiju u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige, a trener domaće momčadi pohvalio je dva hrvatska igrača

VIDEO

Momčad Tottenhama iz Italije se vraća s velikim kapitalom. U prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige Spursi su s Fiorentinom odigrali 1-1 čime su postali prva engleska momčad koja je zabila na Artemio Franchiju još od 1973. i Newcastlea.

- To dovoljno govori. Teško je engleskim momčadima ovdje zabiti, a nama je taj gol jako važan - rekao je odlični trener Spursa Mauricio Pochettino.

Gosti su poveli golom Chadlija iz penala u 37. minuti, no u drugom dijelu imali su velikih problema s razigranom Fiorentinom. Na 1-1 je izjednačio Bernardeschi u 59. minuti.

- Do primljenoga gola bili smo puno bolji, ali potom smo, u tih zadnjih 20 minuta, imali velikih problema - kaže Pochettino.

Odmah nakon izjednačujućeg gola u igru su ušli Milan Badelj i Nikola Kalinić, a Fiorentina je jako pritisnula Tottenham.

- Badelj i Kalinić su igrači različitih karakteristika, ali jako brzo su se uklopili u naš stil igre. Sretan sam njihovom igrom. Kako je utakmica odmicala, mi smo bili sve bolji, uvelike zahvaljujući igračima koji su ušli - pohvalio je Hrvate Paulo Sousa pa se okrenuo uzvratu u Londonu:

- Ne očekujem da Spursi promijene taktiku u uzvratu, Tottenham ima vrlo jasan stil igre, igraju jednako kod kuće i u gostima. U drugom smo ih dijelu baš nadigrali, ali ne mislim da će zbog toga nešto mijenjati u uzvratu. Šanse su nam manje jer smo primili gol, vidjet ću koliko će igrači biti svježi nakon Atalante jer igra protiv Tottenhama jako potroši. Idemo u London napasti, pa što bude - zaključio je Sousa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
BOKSAČKI SPEKTAKL

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje