Obavijesti

Sport

Komentari 23

Tudor: Limitirana momčad? Kako kad smo dobili Dinamo?!

Tudor: Limitirana momčad? Kako kad smo dobili Dinamo?!
1

Najdraže su mi pobjede protiv Zagreba i protiv Dinama, kad sam zabio pobjednički gol, rekao je jedan od najboljih igrača Hajduka ove sezone, Fran Tudor

VIDEO

Uoči zadnje domaće utakmice protiv Intera iz Zaprešića, pred novinare su izašla dvojica mladih igrača Hajduka, Fran Tudor i Josip Juranović, koji su debitirali u bijelom dresu prije točno godinu dana. Tudor je u međuvremenu odigrao 49 utakmica, zabio sedam golova i devet puta asistirao, a slične su i brojke Josipa Juranovića, 43 utakmice, jedan gol i sedam asistencija.

Kad ste stigli u Hajduk igrali ste u trećoj ligi za Hajduk B. Jeste li očekivali ovako brz iskorak?

Tudor: Sve se jako brzo odvijalo, bila nam je to dobra adaptacija, odigrali smo desetak utakmica za Hajduk B i brzo smo priključeni prvoj momčadi.

Juranović: Igrao sam treću ligu još u Dubravi, tako da sam navikao na tu konkurenciju. Trener Burić dao nam je jako brzo povjerenje i mi smo ga iskoristili. 

Koliko vas je informacija o interesu Evertona iznenadila?

Tudor: Lijepo je to bilo čuti, to je pokazatelj da dobro radim. Ali do ljeta 2019. godine vezan sam uz Hajduk, a što se priča o transferu, nije me toliko briga.

Kako se dečko iz Dubrave osjeća u Splitu, što vam se sviđa?

Juranović: Meni je odlično u Splitu, more, puno lijepih šetališta, djevojka mi se preselila u Split, a ona mi je najveća podrška. Jedino kad zapuše bura je malo zeznuto, ali sve ostalo je odlično.

Tudor: Bura je zeznuta, ali bolje je vrijeme nego u Zagrebu u svakom slučaju. 

Od Hajduka se u narednoj sezoni očekuje iskorak u rezultatskom smislu, možete li svojom kvalitetom biti dio te momčadi?

Juranović: Pokazat ćemo svojim radom, nadam se da ćemo obojica biti u toj momčadi.

Tudor: Vidim se, dobro igram, dobio sam i poziv za mladu reprezentaciju, brojke nisu male, impozantne su, tako da vjerujem da ćemo obojica biti dio tog projekta.

Kako vidite sezonu koja upravo završava, osobno i kao klub, što je bilo dobro, loše, vaše dobre i loše utakmice?

Tudor: Najdraže su mi pobjede protiv Zagreba i protiv Dinama, kad sam zabio pobjednički gol. Protiv Dinama u polufinalu kupa na Poljudu svi smo podbacili, to mi je najgora utakmica, a sezona je po meni bila dobra. Dugo smo parirali Dinamu i Rijeci, u kupu smo podbacili, ali mladi smo, puno je igrača otišlo da bi napravili nešto više u ovoj sezoni.

Juranović: Najdraža mi je utakmica protiv Rijeke na Rujevici, kad sam igrao lijevog bočnog. Vargić mi je skinuo zicer, ostalo je 0-0, a druga protiv Lokomotive, jer sam dao gol. Nisam zadovoljan recimo Osijekom. Teško je bilo napraviti nešto više u ovoj sezoni, osim iskusnih Kalinića, Nižića, Sušića i Milića, svi ostali smo mladi, tako da je ovo po meni bila vrlo dobra sezona.

Smetaju li vas komentari da je ova momčad limitirana?

Tudor: Ne zamaramo se tim pričama i komentarima, dobra smo klapa, držimo se skupa... Dobili smo Dinamo, blizu smo bili pobjede protiv Rijeke, takva momčad ne može biti limitirana.

Juranović: Ne smetaju mi, jer mi nismo limitirana momčad. Mladi jesmo, limitirani nismo.

Jeste li zadovoljni trećim mjestom, je li se moglo više?

Tudor: Treće mjesto nije loše, kad se uzme u obzir brojne promjene rostera, trenera, kad se uzme u obzir da Dinamo i Rijeka imaju dugo momčad na okupu, da su stvorili automatizam... Pokušat ćemo napraviti iskorak ako zadržimo neke igrače, i u narednoj sezoni se približiti nekom trofeju.

Juranović: Nitko nije zadovoljan trećim mjestom, Hajduk je veliki klub, moramo se boriti za trofeje, i to ćemo nadam se i pokazati u narednoj sezoni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom