Obavijesti

Sport

Komentari 32

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

VIDEO

Dva Tysona, dvije ere, slična priča. Ono što je nekad bio Iron Mike, danas je Fury. Popularni 'kralj Cigana' .Po mnogima najbolji teškaš ikada, nokauter svakako, u ono je vrijeme punio naslovnice i stupce svjetskih medija zbog problema s drogom, zbog sukoba s bivšom suprugom Robin Givens, čija je tužba završila Tysonovim odlaskom u zatvor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Otvoreni trening Usika i Furyja 07:29

Dvadesetak godina kasnije, najbolji teškaš današnjice je Tyson Fury, koji trenutno drži WBC pojas, a u subotu će se boriti protiv Oleksandra Usika za ujedinjenje pojasa. Droga, alkohol, depresija... Pa i pokušaj samoubojstva. Brojne kontroverze obilježile su njegov život u kojima je uglavnom štetio samom sebi... I svojoj supruzi Paris koja ga je trpjela godinama.

Zajedno su od 2008. godine, imaju šestero djece, a Fury je u intervjuu priznao da ju je i varao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyson Fury (@tysonfury)

- Dosta takve akcije poboljšava formu i jača mišiće. Takvi treninzi mi znaju trajati preko dva sata - pohvalio se boksač pa dodao:

- Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih da tu epizodu mogu izbrisati iz života. Spavao sam s preko 500 žena, možda i više. Ne znam, odavno sam prestao brojati.

Danas se kaje zbog postupaka u prošlosti.

- To je prljavo i strašno. Sad to gledam kao na nešto odvratno. Nisam religiozna osoba, ali volim biti dobra osoba. Prekinuo sam sa svim lošim stvarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyson Fury (@tysonfury)

Fury je 2015. godine u sad već legendarnom meču jednoglasnom odlukom pobijedio Vladimira Klička i uzeo svjetske pojase nakon čega je pao u depresiju, jako se udebljao i borio sa suicidalnim mislima. Srećom, uz pomoć obitelji i terapeuta, uspio se izvući i vratiti profesionalnom sportu.

Tyson Fury v Oleksandr Usyk - Press Conference

Svjetsku titulu ponovno je osvojio 2020. nokautom protiv Deontaya Wildera pa ju i obranio u revanšu s 'brončanim bombarderom'. Pokušali su ga ugroziti Derek Chisora i Dillian Whyte, ali je i njih lakoćom riješio. U karijeri je u 35 mečeva slavio čak 34 puta, a jednom je bilo neriješeno.

Hoće li Fury pretrpjeti prvi poraz u karijeri ili će oko sebe staviti četiri pojasa, doznat ćemo u subotu navečer kada ga čeka spektakularni meč protiv Oleksandra Usika. Konačno bismo mogli dobiti apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji nakon 25 godina kada je posljednji tu titulu nosio Lennox Lewis. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira
TRADICIJA

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira

Dragana Olujić dugogodišnja je Hajdukova nutricionistica koja je ove godine široj javnosti postala poznata nakon sukoba sa sucem Igorom Pajačem. Dok traje pauza od HNL-a, Olujić se udala, a kao što to tradicija nalaže u Splitu, mladenci su za sreću morali izrezati pa srušiti tortu. Obično bude u obliku zvonika Sv. Duje, ali mladenci su se odlučili za maksimirski stadion
Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...
NA KORAK DO SNA

Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...

Ispada da je Hrgović ipak bio u pravu kada je prije nekoliko dana na konferenciji govorio da je čuo da će borba biti za pojas. Mnogi su smatrali kako se radi o pogrešci