Obavijesti

Sport

Komentari 120

Moguć derbi sa Srbima! Valjda će se Čilić odmoriti do Novaka

Moguć derbi sa Srbima! Valjda će se Čilić odmoriti do Novaka
2

U slučaju nedjeljnog čuda, četvrtfinale protiv Srbije na rasporedu je od 7. do 9. travnja. Pravo je pitanje da li bi u tom slučaju Marin Čilić stigao 'napuniti baterije' pa smogao snage izaći na Novaka Đokovića...

VIDEO

Srbija je danas završila posao protiv Rusije u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa. Zimonjić i Troicki odveli su ih u četvrtfinale gdje ih čeka bolji iz duela Hrvatske i Španjolske. Trebalo im je samo dva dana za 3-0 što su uspjeli predvođeni svojim najboljim reketom Novakom Đokovićem, drugim igračem svijeta.

Novak je loše krenuo u 2017., ispao je vrlo rano u Melbourneu od Uzbekistanca Istomina pa se imao vremena rekuperirati i posvetiti svojoj reprezentaciji. Za Srbiju je sve ispalo trijumfalno u Davis Cup vikendu, krenuli su na Ruse u najjačem sastavu i rutinski odradili posao.

Hrvatska, kao aktualni svjetski teniski viceprvak ušla je u duel protiv Španjolaca bez svojih glavnih igrača. Borna Ćorić nije na raspolaganju izborniku Krajanu jer ga još boli koljeno, iako je nastupio na Australian Openu gdje ga je eliminirao Ukrajinac Dolgopolov.

Marin Čilić, sedmi igrač svijeta i dakako najbolji naš tenisač otkazao je Hrvatskoj u posljednji trenutak, tvrde iz Saveza. Iako je rekao da razmišlja o pauzi poslije u svakom smislu iscrpljujućeg poraza od Del Potra i Argentine u zagrebačkoj Areni, na kraju je otkazao Krajanu zbog umora. 

Kao i kod Đokovića, niti kod Marina 2017. nije krenula prema planu. Marin je ispao od Britanca Daniela Evansa gdje je, vidno nervozan, napravio 58 neprisiljenih pogrešaka. Ipak, srpska zvijezda stigla se odmoriti, ali hrvatska ne, barem ne u tolikoj mjeri da pomogne ionako okrnjenoj Hrvatskoj protiv debelo favoriziranih Španjolaca u Osijeku.

Španjolskoj izbornici Martinez očekivano je otkazao Rafa Nadal jer je čovjek igrao finale Australian Opena. No, zato nisu ostale udarne igle poput 16. igrača svijeta Roberta Bautiste Aguta te 26. na svijetu Pabla Carrena Buste.

Također, na raspolaganje su joj se stavili i aktualni osvajači Roland Garrosa u parovima, Marc i Feliciano Lopez. Hrvatskoj je poslije Argentine otkazao i najbolji igrač u parovima, Čilićev kum, Ivan Dodig.

Poslije dva dana velike teniske drame u Osijeku Hrvatska vodi 2-1 zahvaljujući nadljudskim naporima Franka Škugora protiv Carrena Buste, odnosno junačkoj pobjedi para Marin Draganja/Nikola Mektić poslije četiri i pol sata velike borbe protiv Feliciana i Marca Lopeza.

I tako, nadomak smo čudu bez svojih udarnih igala. Nadomak duela protiv Srbije predvođene Novakom Đokovićem. U slučaju nedjeljnog čuda, četvrtfinale protiv Srbije na rasporedu je od 7. do 9. travnja. Pravo je pitanje da li bi u tom slučaju Marin Čilić stigao 'napuniti baterije' pa smogao snage izaći na Novaka Đokovića kao pravi predvodnik aktualnih svjetskih viceprvaka...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta